Gå til hovedinnhold

Endelig skjer det noe !

Endelig skjer det noe på interiørfronten i Muffinshuset ! Vi starter prosjekt nytt kjøkken :)


Etter å ha levd med et kjøkken fra 70 tallet i snart 20 år er det jammen på tide.


Etter å ha levd i en New England drøm i mange år...har vi på en måte skiftet litt stil. Føler behov for mer farge og litt mer moderne uttrykk i hjemmet. Vi har mer eller mindre bestemt oss for å gå for et Epoq kjøkken fra Elkjøp. Ikke første stedet en tenker på som kjøkkenleverandør, men utvalget overrasket oss. Vi har hatt tegnetime og falt begge for et høyglanskjøkken
Bilde lånt fra www.epoq.noI øyeblikket har Elkjøp kampanje med 20 % for kjøkken som bestilles før 4. desember.


Med i prisen for kjøkkenet vi har fått tilbud på er en benkeplate i et komposittmateriale. Ingen av oss er spesielt begeistret for denne og vi har sett på en kvarts benkeplate som Elkjøp selger. Den har marmorert mønster....men er ikke ekte marmor bedre? Eller hva. Vi har alltid innbilt oss at marmor er steinhardt, men det er visstnok lett å få riper i dette.


Et alternativ vi begge liker er Silestone Blanco Zeus Extreme. Den er superhvit og litt glossy. Og tåler mye. Og fruen er helt sikker på at den passer til en kran i messing..


Tapwell selger flotte blandebatterier i ulike materialer. Og hva med et marmorgulv?
Kanskje det blir fint...? Eller er det upraktisk? Har blitt frarådet å bruke glatte fliser på kjøkken på grunn av vannsøl...men det er det jo på et bad også..ikke sant? Noen som har erfaring med glatt flis på et kjøkken?


Fruen tenker blanke overflater, rammet inn med blått...spotter i taket... det er lov å drømme.
Vi får se hvor langt pengene rekker. Har sendt ut noen prisforespørsler på benkeplater i dag. Og har ny tegnetime i morgen med kjøkkenkonsulent. Så får vi se hva som skjer. Dette blir spennende :)
Silestone Blanco Zeus Extreme
Bilde lånt fra www.silestone.com


Tapwell köksblandare EVO184 mässing
Tapwell blandebatteri


Bilde: Timeless Calacatta marmor fra Norfloor
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Helene Hennie

I kveld har jeg sittet og fundert litt på hva som skal gjøres med familiens hytte på fjellet. Med litt beis og hvitmaling forsøker vi å endre stilen fra norsk furu til noe litt i retning av amerikans lodge stil.  (på et noe strammere budsjett vel og merke) Mye inspirasjon har jeg hentet fra Thon Hotell Vestlia og interiørdesigner Helene Hennies bok som kom ut i fjor. Fantastisk mye vakre bilder og ideer å hente... Førstnevnte hotell er jo også innredet av henne.  Bare elsker den amerikanske lodge-stilen :)Var også innom Mountain Lodge Trysil som mange sikkert husker fra repotasje i Interiørmagasinet for en tid tilbake. Også innredet av Hennie. Tenkte å vise dere noen flotte bilder hentet herfra 
Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem.
Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen. Nokså fornøyd med resultatet vi ☺

Tid for å se fremover

Høsten er min favoritt årstid. Ingenting slår følelsen av crisp luft, sol og vakre farger. Dessverre er det få slike dager her på Vestlandet. Med mindre vi er ekstra heldige. Slik som vi var under sykkel-VM. FOR noen bilder :)


Denne høsten føler jeg er en ny start på mange måter. Lysten til å blogge er tilbake igjen, lysten til å skrive, lysten til å besøke andre blogger,  trene,  bake osv. Og ikke minst lysten til å pusse opp og gjøre hjemmet koselig.❤


I øyeblikket leter vi etter den perfekte sofaen. Mannen måtte ha seg en real pause etter vinterens og sommerens oppussingsmaraton der vi blant annet fikk nytt kjøkken. Men også flere andre rom i huset har fått en sårt tiltrengt make over.


Yttergangen var mitt største dilemma. For hva gjør en egentlig med to labradorer som søler hver gang de drikker, og en kan nesten se hårene falle av mens de går over gulvet? Støvsuger selvsagt. Og børster dem. Men for oss ble glatte fliser med varmekabler under den optimale løsningen. Ja, de må vask…