Gå til hovedinnhold

Litt nytt


På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem.

Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen. Nokså fornøyd med resultatet vi ☺

Lamper fra JC interiør.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Helene Hennie

I kveld har jeg sittet og fundert litt på hva som skal gjøres med familiens hytte på fjellet. Med litt beis og hvitmaling forsøker vi å endre stilen fra norsk furu til noe litt i retning av amerikans lodge stil.  (på et noe strammere budsjett vel og merke) Mye inspirasjon har jeg hentet fra Thon Hotell Vestlia og interiørdesigner Helene Hennies bok som kom ut i fjor. Fantastisk mye vakre bilder og ideer å hente... Førstnevnte hotell er jo også innredet av henne.  Bare elsker den amerikanske lodge-stilen :)Var også innom Mountain Lodge Trysil som mange sikkert husker fra repotasje i Interiørmagasinet for en tid tilbake. Også innredet av Hennie. Tenkte å vise dere noen flotte bilder hentet herfra 
Tid for å se fremover

Høsten er min favoritt årstid. Ingenting slår følelsen av crisp luft, sol og vakre farger. Dessverre er det få slike dager her på Vestlandet. Med mindre vi er ekstra heldige. Slik som vi var under sykkel-VM. FOR noen bilder :)


Denne høsten føler jeg er en ny start på mange måter. Lysten til å blogge er tilbake igjen, lysten til å skrive, lysten til å besøke andre blogger,  trene,  bake osv. Og ikke minst lysten til å pusse opp og gjøre hjemmet koselig.❤


I øyeblikket leter vi etter den perfekte sofaen. Mannen måtte ha seg en real pause etter vinterens og sommerens oppussingsmaraton der vi blant annet fikk nytt kjøkken. Men også flere andre rom i huset har fått en sårt tiltrengt make over.


Yttergangen var mitt største dilemma. For hva gjør en egentlig med to labradorer som søler hver gang de drikker, og en kan nesten se hårene falle av mens de går over gulvet? Støvsuger selvsagt. Og børster dem. Men for oss ble glatte fliser med varmekabler under den optimale løsningen. Ja, de må vask…

Tømmerpanel men ikke tømmerhytte?

I dag trenger jeg en tilbakemelding på min siste tankespinn når det gjelder hytten på fjellet. De som har fulgt bloggen en stund vet at dette ikke dreier seg om Røkkes hyttepalass eller andre store tømmerhytter slik vi ser dem i interiørbladene. Dette dreier seg om en overtatt familiehytte av det enkle slaget.

Herr og fru Muffins har siden overtagelsen for noen år tilbake jobbet med å oppgradere standarden innvendig. Og etterhvert også utvendig.  I den forbindelse skal gangen på hytten renorveres. Det skal opp et nytt anvendelig klesskap og skap til rot i form av langkoster og støvsuger og denslags nødvendigheter.
Skapet vi har sett på er IKEA sitt og heter "Pax Hemnes gråbrun"

Kanskje ikke verdens mest spennende skap, men så yter bildet heller ikke produktet mye rettferdighet. Skapet er mye gråere i virkeligheten. Dette er et foreløpig valg. Her er det helt sikkert mange mer "fjellaktige" skap å velge i, prisen er imidlertid av betydning også her. 
Det jeg imidlerti…