Gå til hovedinnhold

Tid for å se fremover



Høsten er min favoritt årstid. Ingenting slår følelsen av crisp luft, sol og vakre farger. Dessverre er det få slike dager her på Vestlandet. Med mindre vi er ekstra heldige. Slik som vi var under sykkel-VM. FOR noen bilder :)


Denne høsten føler jeg er en ny start på mange måter. Lysten til å blogge er tilbake igjen, lysten til å skrive, lysten til å besøke andre blogger,  trene,  bake osv. Og ikke minst lysten til å pusse opp og gjøre hjemmet koselig.❤


I øyeblikket leter vi etter den perfekte sofaen. Mannen måtte ha seg en real pause etter vinterens og sommerens oppussingsmaraton der vi blant annet fikk nytt kjøkken. Men også flere andre rom i huset har fått en sårt tiltrengt make over.


Yttergangen var mitt største dilemma. For hva gjør en egentlig med to labradorer som søler hver gang de drikker, og en kan nesten se hårene falle av mens de går over gulvet? Støvsuger selvsagt. Og børster dem. Men for oss ble glatte fliser med varmekabler under den optimale løsningen. Ja, de må vaskes hver dag. Men samtidig er det lett å moppe over og dyrene tørker fort.  Og så er gulvet skinnende rent i hvert fall i 30 minutter etter runden med JIF engangsmopp
Eneste en må passe på er å få tørket opp dammene på gulvet så det ikke blir glatt. Litt sånn sydenregler. Vi er happy med resultatet.


Nå er planen rett og slett å nyte denne nest siste septemberdagen 😊



Disse bollene inneholder eple og karamell og er bare himmelske med en kopp kaffe til. Oppskriften finner dere her

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.

Drømmen ble virkelighet

Omsider ble drømmen om et nytt kjøkken virkelighet.  ☺☺☺ Vi er nesten i mål med prosjektet men en feil ved benkeplaten som er laget av Silestone har gjort at vi måtte re bestille denne. Ventetiden er mange uker. Det gjør at vi heller ikke får satt på endestykket av benkeplaten. Men vi begynner å få et inntrykk av hvordan ferdig løsning blir.  Snøhvit benkeplate i Silestone. Gardinene er fra Ralph Lauren og kjøpt på Finn.no Selv om det ferdige resultatet ikke er på plass enda er det deilig å slippe å leve på en byggeplass. Kan poste noen bilder fra perioden helt uten kjøkken en annen dag.