Gå til hovedinnhold

Grått er det nye hvite!


I hvertfall hjemme hos familien Muffins :) Har lenge gått og lurt på om hvitt hus med glassert takstein er "drømmen" men har kommet frem til at ting kan bli for hvitt også. Så kom jeg til å titte innom sidene til svenske The Lodge som jeg har skrevet om før (men fortsatt aldri besøkt (!) og da falt alle brikkene på plass. Grått. Lys grått. Selv om herr Muffins protesterer og mener det ville være såå mye lettere å male i en MØRKERE farge i og med at huset er mørkere gråblått idag. Alle som kjenner fru Muffins vet at hun alltid får viljen sin på interiørfronten. Så da er det bare å kalkulere ut hvor mange solskinnsdager og liter maling en trenger for å få fullført prosjektet i sommer. 

Bilde lånt fra The Lodge Resort

Bilde lånt fra The Lodge Resort

Bilde lånt fra The Lodge Resort
Bilde lånt fra The Lodge Resort

Drømmer om slike stoler på terrassen...
Bilde lånt fra The Lodge Resort

Herr Muffins sier at fruen er litt i overkant glad i USA-stilen "stars & stripes" og New England.. Her om
dagen slo fruen virkelig til og forsøkte seg på nettauksjon for første gang. Resultatet er å se på dette bildet. Meningen er å plassere puter og pledd i hagestolene og forhåpentligvis på sikt også gå til innkjøp av amerikanske deck stoler.....(kanskje herr Muffins har litt rett tross alt? )


Den ene USA puten kostet kun 1 krone på netthandelen.no!

Kommentarer

 1. Fantastike bilder du viser! Skule gjerne tatt et besøk dit:) Helt enig med deg, lyse grått med hvite karmer er jo bare rå lekkert!
  Ha en super helg!!

  SvarSlett
 2. Takk for det, ja, en helg på The Lodge er jo bare å sette på ønskelisten. Super helg ønskes deg også :)

  SvarSlett
 3. Absolutt lys grått. Og min drøm er en slik typisk sørstatsverandatram som på bildene du viser... sukk. Det finnes faktisk et slikt hus ikke langt fra oss, men aldri sett det til salgs og kan uansett bare tenke meg prisen på det.

  Lekre puter :) Er litt skeptisk til Netthandelen. Vet ikke hvorfor. Hvordan er det med frakt og slikt? Og kvalitet?

  SvarSlett
 4. Overrasket over kvaliteten, trodde først d bare var kjipe greier. Frakt lar seg beregne. Det en må være oppmerksom på er ekspedisjonsgebyr. Lønner seg å handle mye i samme slengen :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.