Gå til hovedinnhold

Interiør året 2012
Det er på tide å oppsummere interiør året 2012 her på bloggen. Hva ble egentlig gjort? Muffinshuset er kjent for å være stedet der sinna-snekkeren får utløp for sine frustrasjoner. Pågående prosjekter er  fortsatt walk-in/ nytt rom til muffinsprinsessen, terrassen vi aldri rakk og beise og prosjekt vann- på hytten og frem til alle rom som fortsattt er i prosess. 

Da tenker jeg det kan være kjekt å vise frem noe som omsider ble ferdig. En av tingene er soverommet på hytten der gammel smal seng denne romjulen ble byttet ut med noe mer komfortabelt fra IKEA. 
Her har vi hatt late morgener med frokost først i tolvtiden og snø og pent vær utenfor. 

Ikke feil å drikke morgenkaffen her med fjellets stillhet tett på...

Før vi rakk å komme så langt som til fjells var det duket for julefeiring hjemme. Herr Muffins blir innimellom mer enn frustrert over fruens ideer. Blant annet denne fikse ideen at juletreet SKAL stå i en kurv og ikke i en stygg juletrefot. Dette innebærer at juletreet må balanseres med alt fra stein til dykker-blybeltet til herr Muffins for å hindre katastrofe i form av krasjlanding på stuegulvet....


"Hva gjør jeg nå?? Juletrefoten passer ikke i kurven. Hvor er den fra i fjor?? Hvorfor kan vi ikke ha det slik som  hos "alle andre" ??? Komplisert dame jeg bor sammen med...!"


Deilig å kunne ta turen til fjells...
Winterwonderland på fjellet, men litt for lite snø til den helt store skituren...

Forresten, mens jeg er her på hytten. Til Anita M som i november spurte om disse gardinene. Gardinene fra Åhlens er nå kommet opp i stuen. De heter "William" og fru Muffins elsker dem :)

Avslutter årets siste blogginnlegg med ønske om et fantastisk 2013 og satser på forhåpentligvis litt hyppigere skriverier her på bloggen neste år.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.