Gå til hovedinnhold

Komfortabel påske

Utrolig men sant...solen skinner på vestlandet i dag :)


I tillegg så nærmer det seg påske, påskeferie med egg og sol og snø...Ihvertfall er det slik den alltid fremstår i  mitt hode. Rart egentlig, for all erfaring tilsier at sjansen er 70/30 for at været er tungt, grått og vått. Også til fjells. Om ikke annet bare grått og overskyet. Og småkaldt, eller snekent som vi gjerne sier her i Bergen. Men da går det jo an å kose seg inne, ikke sant?

Siste anskaffelsen til Muffins-huset er denne sjeselongen fra IKEA. Tror kanskje dette må være det mest vellykkede møbel huset inneholder, for eldste prinsessen synes faktisk å ha parkert her...med musikk i ørene og laptop´en på fanget. (det siste er jo ikke bra)


Ektorp sjeselong fra IKEA i fargen Vellnge beige kr. 3290,-  Pute fra Lexington Company


Men så er den jo innbydende også da..å slenge seg nedpå. Frister veldig akkurat nå. Fløyelsmyk og fin å se på :) Vi vurderer derfor å kjøpe en tilsvarende på hytten på barnerommet som er litt vanskelig å møblere. Istedet for sofaen som er inntegnet her. I virkeligheten er avstanden fra seng til vindu litt mindre og en sofa passer inn..med et nødskrik. Å spille playstation med denne sjeselongen som underlag må vel være like bra? Spørsmålet er om fløyel er tingen på fjellet. Har vurdert en med trekk i mørk blått.Tror likevel jeg holder en knapp på denne som er litt mer høyfjells-aktig og gir et lunere preg...?
Kommentarer

  1. så fine:) ville hatt den siste, akkurat kjøpt meg slik trekk til hjørnesofan;)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Helene Hennie

I kveld har jeg sittet og fundert litt på hva som skal gjøres med familiens hytte på fjellet. Med litt beis og hvitmaling forsøker vi å endre stilen fra norsk furu til noe litt i retning av amerikans lodge stil.  (på et noe strammere budsjett vel og merke) Mye inspirasjon har jeg hentet fra Thon Hotell Vestlia og interiørdesigner Helene Hennies bok som kom ut i fjor. Fantastisk mye vakre bilder og ideer å hente... Førstnevnte hotell er jo også innredet av henne.  Bare elsker den amerikanske lodge-stilen :) Mye inspirasjon å hente i Helene Hennies interiørbok Var også innom Mountain Lodge Trysil  som mange sikkert husker fra repotasje i Interiørmagasinet for en tid tilbake. Også innredet av Hennie. Tenkte å vise dere noen flotte bilder hentet herfra  En slik fin peis skulle jeg gjerne hatt på hytten vår... skjønne farger.... Mer julete enn dette blir det vel ikke..? Baderom..we like :)