Gå til hovedinnhold

Kjøkken på to hjul.

Det er en kjent sak at nytt kjøkken har stått på ønskelisten til fruen lenge. Helst et hvitt i New England stil med sort benkeplate i stein. Etter å ha hentet litt inspirasjon her i Bloglandia er ønskelisten foreløpig levert til  Kvänum som selger veldig lekre kjøkkeninredninger.

Bilde: www.kvanum.com

Det vil si - helt til Muffins mannen "dro på shopping" alene. For han er ikke så giret på flott og dyrt kjøkken. Selv om han innser at gulvet absolutt burde blitt byttet ut over store deler av huset så har han nemlig gått til innkjøp av en slik:

Det omplasserer Muffins fruen til en helt annen priskategori...og Kvänum kjøkkenet blir istedet en fjern drøm. Mer realistisk er det å ta turen innom IKEA. Problemet er bare at fru Muffins ikke har funnet noe New England på IKEA. Foreløpig er eneste vurderbare alternativ dette. Men det er ikke hvitt. Joda de har ett kremhvitt. Men det er ikke hvitt, ikke sant? (Prøv å forklare det til Muffinsmannen)


Enden på visa blir vel at fruen går i tenkeboksen både vel og lenge....for når en først har forelsket seg så har en jo det. Og kjærlighetsobjektet er IKKE et grått IKEA kjøkken for å si det sånn..... 

Muffins mannen synes visst at vi kvinner er både kompliserte og kravstore... Og det har han jo tidvis alldeles rett i, ikke sant ? ;)
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.