Gå til hovedinnhold

Høstens prosjekter


Da er høsten her for alvor... skulle gjerne sett at sommeren varte myye lenger...spørs om det blir flere kvelder i disse hagetstolene. Men det er lov å håpe på en "indian-summer" :) 

Denne sommeren har familiens hytte på fjellet blitt brunsort..ihvertfall deler av den. Kalenderen har satt begrensninger i antall jobbe-dager så resten blir nok ikke malt før neste år.


Nok av prosjekter å ta seg til inne om temperaturen blir for lav til å sitte på terrassen.
Et av soverommene som før har vært forbeholdt eldre familiemedlemmer har nå fått klarsignal for litt utvidet bruk, slik at også våre hyttegjester kan benytte dette ved behov. Fruen var på Stoff & stil i uken og kjøpte et mosegrønt ruskinn (imitert) stoff til hodegavl, samt møbelstifter.
Vi har også tatt mål til liftgardiner i ull...men fruen tør ikke begi seg ut på å sy denslags selv, så her må det sjekkes litt i forhold til stoffutvalg og priser for søm...noen som har noe å anbefale i Bergen ?

Egentlig helt greit, her er det bare snakk og farger og materialer. Dette rommet trenger desperat litt lun stemning....

TROR jeg vil bytte ut disse leselampene ja.... :)

Været (plaskeregn) bidrar nok til å sette fruen i høststemning. En tur i møbelbutiken i dag endte med at dette ullteppet fikk bli med hjem. Så får vi se om det får permanent opphold i Muffinshuset eller til fjells.


Lunt og deilig ullteppe fra Living kr. 2995,-


Oppfølgingsbilder kommer etterhvert. God helg :)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.