Gå til hovedinnhold

Snart jul igjen

Tenk at vi skriver 1. desember 2013…og julemåneden har begynt..

Her i Muffinshuset har vi vært overraskende forberedt dette året…dette til tross for jobb, eksamen, reiser og alle andre ting som er egnet til å ta fokuset vekk fra desemberkos og adventslys.

Til helgen blir det juleverksted & hyttekos til fjells og da skal dette flotte hjortegeviret få bli med.

Ideen om et hjortegevir ble vel i grunnen født da fruen besøkte Riviera Maison sin butikk i Bergen.
I utstillingen med temaet Lodge var det utstilt noen gevir som viste seg å være til salgs… for rundt tre tusen kroner.. nei..tenkte fruen. Det må da finnes muligheter for å få tak i noe tilsvarende uten å svi av så mye penger. Og det var det. En kjapp research avslørte at fruens onkel kunne skaffe til veie dette flotte geviret - og det helt gratis! 

Da kunne fruen istedet bruke penger på andre ting….som for eksempel dette fine serveringsbrettet fra Mulberry. Bildet til venstre gjengir ikke fargene helt korrekt og bildet til høyre viser baksiden. Fargene er imidlertid de samme herlige høstfargene som finnes i  fruens ull/kasjmirskjerf fra samme merke. 
Brettet er kjøpt på nett fra engelske Amara


Fruen har også en misstanke om at nissen kommer til å forære henne et vakkert Mulberry ull pledd…men det snakker vi ikke høyt om …hysj ;-)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.