Gå til hovedinnhold

Igloo i hagen?

Fullt så galt er det vel ikke enda, men bare nesten.  9 grader ute her. Fortsatt på pluss siden ihvertfall. Det er jo noe. I øyeblikket føles det å vente på vestlandssommeren som å tro på julenissen. Ja, det er nesten som jeg føler meg litt dum når jeg blar igjennom varehusenes sommertilbud på diverse hagemøbler ! For også Skeidar og Bohus har fått med seg at det er KALDT i dette landet og kan umulig ha opplevd særlig stor etterspørsel etter parasoller hittil i år.

Fruen har i dette iskalde sommerværet sittet inne og klekket ut noen nye prosjekter som muffinsmannen kan ta tak i når han bare får arbeidslysten over seg.

Det ene er det jeg tenker på som et litt New England aktig et tørkestativ for klær..men som jeg fant bilde av på sidene til magasinet Norske Hjem. Her finnes også tegninger for hvordan dette skal bygges.

Bilde: http://www.magasinet-norskehjem.no/gammeldags-torkestativ/


Nr. 2 på muffinsmannens jobbeliste er en såkalt paviljong. Utemiddagene i fjor (ikke det at det ser ut til å bli noen dette året..så han har vel egentlig god tid) bar preg av hysterisk flukt rundt bordet da veps og andre summende vesener overtok hele selskapet. Har sett på paviljonger i stoff med tilhørende sort myggnett men må innrømme at jeg ikke liker tanken på å måtte løpe ut og redde konstruksjonen hver gang været blir litt tøft her ved havet.



På sikt vil det vel lønne seg å invistere i noe mer solid...som denne åpne paviljongen fra redskapsboden.no. Litt mer arbeid for muffinsmannen selvsagt ;)

Litt usikker på om denne paviljongen egentlig er 9 eller 12 m2, men ser ut til å kunne bygges med glass eller tette vegger, eller som jeg har tenkt - uten noe av dette,  men med hvite gardiner/myggnett som kan dras ut slik at det er mulig å spise i fred. Dersom ikke alle vepsene har frosset ihjel før denne sommeren er over da. 

Da er det bare å vente på solen...som visstnok ser slik ut. 




Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.

Drømmen ble virkelighet

Omsider ble drømmen om et nytt kjøkken virkelighet.  ☺☺☺ Vi er nesten i mål med prosjektet men en feil ved benkeplaten som er laget av Silestone har gjort at vi måtte re bestille denne. Ventetiden er mange uker. Det gjør at vi heller ikke får satt på endestykket av benkeplaten. Men vi begynner å få et inntrykk av hvordan ferdig løsning blir.  Snøhvit benkeplate i Silestone. Gardinene er fra Ralph Lauren og kjøpt på Finn.no Selv om det ferdige resultatet ikke er på plass enda er det deilig å slippe å leve på en byggeplass. Kan poste noen bilder fra perioden helt uten kjøkken en annen dag.