Gå til hovedinnhold

Bloggåret 2015

Årets tre i sølv og hvitt med julepynt  fra Riviera Maison.

Bloggåret 2015 ble dessverre preget av liten aktivitet her på Rosa muffins. Det håper fruen å gjøre noe med i løpet av neste år, da fraværet av blogging også innebærer at ting som har skjedd med hus og hage ikke er blitt tidfestet eller fotografert.  

For eksempel resulterte gratisbilletter til en boligmesse i spontaninnkjøp av nytt stuegulv. I gråbrunt laminat. En avgjørelse vi ikke har angret et øyeblikk på. Med to store pelsdyr på 40 kilo hver fungerer dette underlaget perfekt. Ingen striper, og lett å rengjøre. Et stoff som kunne påføres før gulvlegging forhindrer også skader ved vannsøl slik at de to hundene kan søle så mye de vil rundt vannskålen.

Julen ble hjemme i år på grunn av en ustabil bil som stadig vekk ikke vil fungere. Verkstedet klarer ikke å finne feilen og vi har skiftet ut både det ene og det andre. Forhåpentligvis ordner dette seg før vinterens hytteturer. 

Ostekake med rips og bringebærgele laget av fruen  til julelunsjen 1.  juledag.

Gave til mor fra eldste muffinsprinsesse. Smykketre i kobber fra SMYC.
Men først skal nyttårsaften feires sammen med gode venner. Siste dagen i året fører for meg med seg både ettertanke og refleksjon. I året som gikk har noen dører lukket seg mens andre kapitler så vidt har begynt. Jeg ser uansett fremover mot det nye året med glede og lover at det vil bli mange flere innlegg i 2016. 

Godt Nytt år !

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.