Gå til hovedinnhold

Hotellfølelsen hjemme

Inspirert av en artikkel om hvordan få "hotell følelsen hjemme" bestemte fruen seg for å fornye soverommet litt i dag. Turen gikk til KID interiør som hadde 50 % avslag på en mengde varer, inkludert sengetøy og enkelte puter. Rart hvordan et rom kan forandre seg bare ved å tilføye litt farger og varierte tekstiler. Spesielt fornøyd er fruen med velour puten med nagler som har den absolutte favoritt blå-farven. Ikke mindre enn 4 slike puter fikk bli med hjem i dag.

Men det fikk også hotellpute trekk i mørkeblå egyptisk bomull og noen lekre hvite med blå kant. (Ikke avbildet). 

Da er det bare å håpe at muffinsmannen trives i slike blå omgivelser. <3

Her har nok solen endret litt på fargene
Hmm...ser at jeg må tilbake til KID og kjøpe større puter. Og at strykejernet kanskje burde vært tatt frem før dagens foto. Sånn går det når fotografen er litt utålmodig :)
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Helene Hennie

I kveld har jeg sittet og fundert litt på hva som skal gjøres med familiens hytte på fjellet. Med litt beis og hvitmaling forsøker vi å endre stilen fra norsk furu til noe litt i retning av amerikans lodge stil.  (på et noe strammere budsjett vel og merke) Mye inspirasjon har jeg hentet fra Thon Hotell Vestlia og interiørdesigner Helene Hennies bok som kom ut i fjor. Fantastisk mye vakre bilder og ideer å hente... Førstnevnte hotell er jo også innredet av henne.  Bare elsker den amerikanske lodge-stilen :) Mye inspirasjon å hente i Helene Hennies interiørbok Var også innom Mountain Lodge Trysil  som mange sikkert husker fra repotasje i Interiørmagasinet for en tid tilbake. Også innredet av Hennie. Tenkte å vise dere noen flotte bilder hentet herfra  En slik fin peis skulle jeg gjerne hatt på hytten vår... skjønne farger.... Mer julete enn dette blir det vel ikke..? Baderom..we like :)

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.