Gå til hovedinnhold

Å gi slipp på en drøm...

Herr og fru Muffins har til slutt innsett at vi har tapt. Det er ikke mulig å oppnå interiørdrømmen når en hører det knaske i hjørnet av rommet. Den  lysegrå gangen ble mørk deco blå...heldigvis for oss en trendy farge i øyeblikket. Salongbordet til tusenvis av kroner forsvant ...bokstavelig talt (i hvert fall deler av det) en dag den ene pelsdotten var alene hjemme.


Bitemerker i glassdøren, avspiste lister....you name it. Store hunder og interiør hører ikke sammen. Det smarteste vi noen gang har gjort var å kjøpe oss et eike laminat stuegulv som de to hundene ikke klarer å sette så mye som en stripe i. Ikke var det så kaldt som vi trodde heller.


Nå er det omsider kjøkkenet sin tur og vi ser på løsninger. Ehh...vi skulle jo hatt noe mørkt sier Muffinsmannen. Han er like lei som fruen av å tørke skitt og merker av skapfrontene. Det er flere ganger i uken. Samtidig må jo ting vaskes. Fruen har gitt opp drømmen om et dyrt og eksklusivt kjøkken og innsett at vi lever på en slags kennel. Så jeg går for høyglans i håp om at ting lett kan tørkes av i det minste.


Var dette pent? Nytt kjøkken fra IKEA. Litt kjedelig beige kanskje?Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Helene Hennie

I kveld har jeg sittet og fundert litt på hva som skal gjøres med familiens hytte på fjellet. Med litt beis og hvitmaling forsøker vi å endre stilen fra norsk furu til noe litt i retning av amerikans lodge stil.  (på et noe strammere budsjett vel og merke) Mye inspirasjon har jeg hentet fra Thon Hotell Vestlia og interiørdesigner Helene Hennies bok som kom ut i fjor. Fantastisk mye vakre bilder og ideer å hente... Førstnevnte hotell er jo også innredet av henne.  Bare elsker den amerikanske lodge-stilen :) Mye inspirasjon å hente i Helene Hennies interiørbok Var også innom Mountain Lodge Trysil  som mange sikkert husker fra repotasje i Interiørmagasinet for en tid tilbake. Også innredet av Hennie. Tenkte å vise dere noen flotte bilder hentet herfra  En slik fin peis skulle jeg gjerne hatt på hytten vår... skjønne farger.... Mer julete enn dette blir det vel ikke..? Baderom..we like :)

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.