Gå til hovedinnhold

Å gi slipp på en drøm...

Herr og fru Muffins har til slutt innsett at vi har tapt. Det er ikke mulig å oppnå interiørdrømmen når en hører det knaske i hjørnet av rommet. Den  lysegrå gangen ble mørk deco blå...heldigvis for oss en trendy farge i øyeblikket. Salongbordet til tusenvis av kroner forsvant ...bokstavelig talt (i hvert fall deler av det) en dag den ene pelsdotten var alene hjemme.


Bitemerker i glassdøren, avspiste lister....you name it. Store hunder og interiør hører ikke sammen. Det smarteste vi noen gang har gjort var å kjøpe oss et eike laminat stuegulv som de to hundene ikke klarer å sette så mye som en stripe i. Ikke var det så kaldt som vi trodde heller.


Nå er det omsider kjøkkenet sin tur og vi ser på løsninger. Ehh...vi skulle jo hatt noe mørkt sier Muffinsmannen. Han er like lei som fruen av å tørke skitt og merker av skapfrontene. Det er flere ganger i uken. Samtidig må jo ting vaskes. Fruen har gitt opp drømmen om et dyrt og eksklusivt kjøkken og innsett at vi lever på en slags kennel. Så jeg går for høyglans i håp om at ting lett kan tørkes av i det minste.


Var dette pent? Nytt kjøkken fra IKEA. Litt kjedelig beige kanskje?Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.