Gå til hovedinnhold

Endelig skjer det noe !

Endelig skjer det noe på interiørfronten i Muffinshuset ! Vi starter prosjekt nytt kjøkken :)


Etter å ha levd med et kjøkken fra 70 tallet i snart 20 år er det jammen på tide.


Etter å ha levd i en New England drøm i mange år...har vi på en måte skiftet litt stil. Føler behov for mer farge og litt mer moderne uttrykk i hjemmet. Vi har mer eller mindre bestemt oss for å gå for et Epoq kjøkken fra Elkjøp. Ikke første stedet en tenker på som kjøkkenleverandør, men utvalget overrasket oss. Vi har hatt tegnetime og falt begge for et høyglanskjøkken
Bilde lånt fra www.epoq.noI øyeblikket har Elkjøp kampanje med 20 % for kjøkken som bestilles før 4. desember.


Med i prisen for kjøkkenet vi har fått tilbud på er en benkeplate i et komposittmateriale. Ingen av oss er spesielt begeistret for denne og vi har sett på en kvarts benkeplate som Elkjøp selger. Den har marmorert mønster....men er ikke ekte marmor bedre? Eller hva. Vi har alltid innbilt oss at marmor er steinhardt, men det er visstnok lett å få riper i dette.


Et alternativ vi begge liker er Silestone Blanco Zeus Extreme. Den er superhvit og litt glossy. Og tåler mye. Og fruen er helt sikker på at den passer til en kran i messing..


Tapwell selger flotte blandebatterier i ulike materialer. Og hva med et marmorgulv?
Kanskje det blir fint...? Eller er det upraktisk? Har blitt frarådet å bruke glatte fliser på kjøkken på grunn av vannsøl...men det er det jo på et bad også..ikke sant? Noen som har erfaring med glatt flis på et kjøkken?


Fruen tenker blanke overflater, rammet inn med blått...spotter i taket... det er lov å drømme.
Vi får se hvor langt pengene rekker. Har sendt ut noen prisforespørsler på benkeplater i dag. Og har ny tegnetime i morgen med kjøkkenkonsulent. Så får vi se hva som skjer. Dette blir spennende :)
Silestone Blanco Zeus Extreme
Bilde lånt fra www.silestone.com


Tapwell köksblandare EVO184 mässing
Tapwell blandebatteri


Bilde: Timeless Calacatta marmor fra Norfloor
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.