Gå til hovedinnhold

En liten oppdatering

Det begynner å bli langt mellom innleggene og det skyldes utelukkende at fru Muffins har tatt FERIE!!!

I øyeblikket nytes livet fra en terrasse på Spanias solkyst. Været er varmt og solen skinner. Vi har det
slett ikke så verst her;) Muffins mannen er sendt ut på ny ekspedisjon; Denne gang på oppdrag "Finn badering med perfekt størrelse til muffinsprinsessen". I mangel på noe annet å ta seg til (for vi skal nyte livet her de neste 3 ukene) dro han avgårde uten altfor store protester.Interiørshopping har det blitt lite av hittil her nede, vi var på marked i dag men bortsett fra en fake-sminkeveske med LV logo var det lite som fristet. Sistnevnte fikk da heller ikke bli med hjem. Det er som Carrie i "Sex & the city" sa da hun så ned i bagasjerommet fult av fake-Fendi vesker. De så ynkelige ut der nede. Så selv om kopien er god er det FØLELSEN av luksus som mangler. Og det er hele essensen, ikke sant? Akkurat som med interiøret. En må virkelig elske det. Eller la være å kjøpe det. (Noen få feilnavigeringer underveis er uungåelig. Men kursen sånn generelt er her hos oss "love it or leave it") Men kanskje vi finner noe annet fint som får bli med hjem? 
Who knows? 

Fortsatt god søndag :)
Kommentarer

  1. Dette høres veldig deilig ut. Slik været har vært foreløbig i sommer så lengte jeg veldig til sol og varme. Badering er selvsagt et must. Håper du finner noe som frister. Enig med den luksus følelsen, den er viktigst.:)
    Fortsatt riktig god ferie. :)

    LineCathrin

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.