Gå til hovedinnhold

Sommerrefleksjoner i varmen

De siste dagene har fru Muffins lagt på en solseng under sydens sol og lest boken "Kjerringer" av Helene Uri. Muffinsmannen synes dette er en nokså skremmende bok, men så har han så kun lest de føste to sidene som er nok til å skremme vannet av enhver mann med vettet i behold.. Boken var god den, og litt refleksjoner er det jo alltid å hente mellom to permer.Fru Muffins vet for eksempel ikke helt hvordan å tolke det som står skrevet om interiør:

"Ella innså at hennes og Peters polerte, velmøblerte leilighet, som hun var inderlig stolt av, bare vitnet om at hun førte et meningsløst liv siden hun la så mye energi i innredning. Bare se på menn! Er de interessert i slikt?Nei, så lenge det er funksjonelt og ser nokså bra ut, holder det, de har andre og viktigere ting å bruke tiden sin på "


Meningsløst eller ikke. Spansk interiør imponerer iallefall IKKE denne damen. Blomstrete fliser og bueganger er så langt fra min greie.  Fru Muffins navigerte i formiddag derfor liksågodt innom Boligpluss sin nettside og stemte på Norges vakreste hjem. Utvilsomt mange pene møblerte hjem her, men heller ingen tvil om hvem som må bli favoritten her i gården Men akkurat det kom vel heller ikke som noen overraskelse for de som "kjenner" meg litt etterhvert?

Kommentarer

  1. Nå ble jeg rett og slett nyssjerrig! Boken skal undersøks hi hi:)
    Hørtes deilig ut å ha vært i varmen, trenger sol og varme på kroppen nå..
    Nattaklem fra meg

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.