Gå til hovedinnhold

Ikke skaff deg en hund eller to...

....hvis du f.eks er redd for at den skal SPISE opp huset ditt  eller joggeskoene dine.

Vårt yngste familiemedlem, populært kalt "SvartePer" eller "Gnafsedyret" gjør nettopp slike ting. Klokken 04.30 i natt måttte fru Muffins konstatere at han hadde tatt knekken på dette sko paret:
Det var slutten på dette paret. (i det minste en dårlig unnskyldning for å droppe treningen)

Det verste er at han synes ikke å skjønne hva problemet er. Selv om fy ordene hagler og skoene holdes frem som et levende bevis. Han ser på meg med store brune øyne som om han sier JAMMEN EG E JO BARE EN LITEN HVALP?? 

Jammen jeg er jo bare en liten snill hvalp?

Å nei du. Ikke så liten lengre. Faktisk blir han ett år i juni. Og fortsatt er han ikke over behovet for å tygge på alt han kommer over. Interiør og hund går ikke sammen. Ikke eksteriør og hund heller.

Konklusjonen er: DYRT å ha hund. Det er f.eks ikke bare å kjøpe maling og male huset når lerretet ser slik ut. Gnafsedyret har systematisk tatt for seg bord for bord. SUKK!I øyeblikket synes det å være en bedre ide å male inne. Ikke minst fordi det hagler i mai. Kom mai du skjønne milde liksom. Pfft! Fru Muffins var på posten og hentet denne lekre malingen fra Edda interiør som kom i går. Den var premie i konkurranse hos Franciskas vakre verden for en tid tilbake. Malingen er i fargen "River Silt" og synes å være perfekt for stueveggen. Oppdatering på på dette prosjektet etterhvert. Fru Muffins kunne lett blitt et offer for sinnasnekkeren for lysten til å ta fatt på nye prosjekter overskygger evnen til å ferdigstille de som allerede er i gang. Entusiasme kaller jeg det. 
Og kreativiteten bør jo få utløp når den dukker opp, ikke sant? ;))

Men først må fru Muffins kjøpe seg nye joggesko. Det er  et beløp tilsvarende 3 ruller med tapet det! Dumme Gnafsedyr!!

Gleder oss til å prøve kalkmaling på veggene! 


Fortsatt god helg

Kommentarer

 1. Huff da....ikke bare bare med hunder nei :-( Vi har tre hunder vi da, og de har heldigvis ikke hatt denne uvanen........men da jeg og mannen min ble kjærester hadde han en Engelsk setter som tissa rett opp mine nye/dyre skinnstøvletter....spørs om det var et tegn på sjalusi ;-) :-)
  Håper du får ha dine ny joggesko i fred :-)
  Klem fra Rita

  SvarSlett
 2. Huffda, og joggesko som er blitt så dyrt! Dere får kanskje sette skoene i et skap eller noe - og så kan du kanskje bruke det ødelagte skoparet til "lokkemiddel" slik at du kan ta hunden på fersken i å tygge dem. De skjønner jo ikke at de gjør noe galt hvis man ikke fersker dem og gir dem en irettesettelse der og da, dessverre. God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tipset, ja, vurderte om han skulle få skoene så har han noe å gjøre på den stunden det varer. Men han spiser virkelig. Og svelger. Av og til hele sokker. Da er han litt "uggen" noen dager før sokken kommer opp igjen. Kjefter aldri på ham hvis det ikke er så ferskt at han skjønner hva det dreier seg om. Helt enig med deg der.
   Ønsker deg en fin uke ;)

   Slett
 3. Hei...
  Så synd med skoene...av egen erfaring så er min hund blitt et burdyr om natten, etter kveldslufting så er det i ''seng'', de elsker å sove i messingburet med et pledd over,der på sine luddeskinn, og jeg slipper å bekymre meg for løse gjenstander om natten....gnafsedyrene sover trygt de også....flere undersøkelser viser at det er helt ok å ha dyr på egen plass natten så om dagen....lykke til!!

  SvarSlett
 4. Oi da :/ Kompisen er en gnager rett og slett. Vi har en liten kompis på 1, 5 og han spiser ikke på noe. Jeg tror rett og slett det bare er flaks eller uflaks å snakke om. Noen hunder er rett og slett bare veldig glad i å gnage på alt de får tak i ...

  Du får kanskje rådføre deg med en profesjonell "hundevisker " ;)))
  Lykke til - han er bedårende vakker da !

  SvarSlett
 5. Hei på deg.
  Så kjedelig med skoene da.., men så heldig du var som har vunnet kalkmaling ;))
  Blir spennende å se resultatet!
  Nyt resten av helgen.
  Klem, Monica

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.