Gå til hovedinnhold

Litt nytt

I øyeblikket prøver ekteparet Muffins å utnytte alle ledige øyeblikk som vestlandsværet tillater til å male det evig lange hagegjerde utenfor. Men, kom mai du skjønne milde!! Siste uken har vært preget av alt fra noe a la oktober storm, tendenser til snø og som i dag - knall sol. (?!?)

Mens regnet har høljet ned utenfor har muffinsmannen, dog noe motvillig fått satt opp ny tapet fra Eco Borås sin Tweed kolleksjon. Fruen er meget fornøyd. Fortsatt mangler det litt listing rundt dører og ekteparet teller på knappene om ikke døren til stuen burde vært skiftet i samme slengen. Vi ser for oss (dobbel) hvit glassdør. Mulig at vi lar prosjektet vente litt da vi snart skal bestille flere vinduer fra Polen til en brøkdel av prisen. Da kan vi like godt plusse på en dør.

Men iallefall. Her er resultatet av tapetprosjektet.  Den ene veggen har fått på kalkmaling i fargen River Silt fra Edda interiør . Kalkmalingen var som dere kanskje husker  premie på Giveaway hos Franciskas vakre verden for en tid tilbake. Hadde opprinnelig tenkt å bruke den i gangen, men så med en gang at fargen ville bli litt for mørk. Heldig for oss så matchet malingen perfekt til tapeten fra Eco Borås.


Her er et første bilde av den nye tapeten som går i blå og hvite toner. Litt rot-i-skrot på blidet, det er sånt som
hører med når stuen pusses opp :)

Kalkmalingen ble fin. Har ingen erfaring med kalkmaling fra før og teknikken ble bedre etterhvert.
Kunne kanskje tenkt meg en litt roligere overflate da penselstrøkene blir veldig tydelige selv etter at malingen har tørket.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.