Gå til hovedinnhold

Som julen på kjerringa - hvert eneste år

Flere enn meg som synes at desember kommer rimelig brått på hvert eneste år? Fru Muffins har i år produsert 72 små og store gaver - dvs. ikke produsert som i heimestrikka, men pakket inn og satt små lapper på. De to muffinsprinsessene er nokså fornøyde, ihvertfall til innholdet er blitt avslørt.

Eldste muffinsprinsesse sin kalender...

Frøkenen på 14 år er som regel glad for alt hun får. Verre er det jo med minste prinsessen. Hva skjedde med sjokoladekalenderne på 70 tallet? Eller enda verre - de julekalenderne med en ubrukelig plastfigur inni? Jeg husker spesielt ett år da jeg fikk noen mikrosmå plastfigurer dag etter dag. Men like spennende var det. Hver morgen. Herr Muffins, han fikk så ørene flagret. For han spiste opp sjokoladene i brorens kalender - og regnet med at storebror ikke skulle oppdage dette. Det gjorde han.

Men det er aldri for sent å gjøre ting godt igjen. I år er det blitt produsert en kalender nr. 3 her i huset. Og denne er nettopp til storebror. Han får ting som adventslysestaker , hjertepynt og annet fint til julehuset. Ungkarer må feire jul de også ikke sant? I kalenderen ligger også kinobilletter, gavekort på WahWah, og diverse kjøkkenutstyr, og selvsagt sjokolade. Men kalenderen er ikke helt ferdig enda. Den skulle etter planen vært ferdigprodusert i kveld, men ettermiddagen ble tilbragt på IKEA i jakten på et mørkebrunt PAX skap i ørten deler. Hvorav minst 5-6 deler selvsagt var tom på lager...kommer inn på lørdag....etc. etc. Så da blir det tilbake på IKEA lørdag. Men det blir vel ikke før litt utpå dagen. 
I morgen blir det vin & god mat hos gode venner, lørdagen er det lysfesten her i Bergen, hele helgen 24-cup der to jenter skal spille både natt og dag -  og søndag, ja da skal hele familien på Putti Plutti Plott eller hva det nå enn heter. Og så er vel den helgen over også :)

Kjekt med jul....men turbo oppussing her i gården. Vi får håpe alt blir ferdig til den 24. Hadde planlagt å ta noen bilder av walk-in closet prosjektet, men herr muffins har spredt pappesker utover hele rommet så vi får vente til han får noe av skapkonstruksjonen på plass. 

God helg :)


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.

Drømmen ble virkelighet

Omsider ble drømmen om et nytt kjøkken virkelighet.  ☺☺☺ Vi er nesten i mål med prosjektet men en feil ved benkeplaten som er laget av Silestone har gjort at vi måtte re bestille denne. Ventetiden er mange uker. Det gjør at vi heller ikke får satt på endestykket av benkeplaten. Men vi begynner å få et inntrykk av hvordan ferdig løsning blir.  Snøhvit benkeplate i Silestone. Gardinene er fra Ralph Lauren og kjøpt på Finn.no Selv om det ferdige resultatet ikke er på plass enda er det deilig å slippe å leve på en byggeplass. Kan poste noen bilder fra perioden helt uten kjøkken en annen dag.