Gå til hovedinnhold

Walk-in closet

I øyeblikket er det lite som minner om et walk-in closet på tenåringsjentens rom. Istedet ser det ut som et sted sinnasnekkeren kunne fått utløp for sine frustrasjoner. (Skjønt det er egentlig i rommet ved siden av han kunne tatt seg ut. Der er det hengt opp en gedigen boksesekk i taket. Så stygg at den ikke får plass i denne interiørbloggen en gang!)  


 Dette lille kottet har vært akkurat det - et kott fylt med rotiskrot. I dag har det fått blank maling i taket, i likhet med resten av Casa Muffins. Plater på vegger og elektrisk opplegg har hittil kostet i overkant av 7000,-  Planen er å kjøpe garderobestang, hyller og oppheng til diverse vesker og pyntesaker. Sminkebord og helfigur speil skal også på plass. På soverommet tenker jeg hvitt gulv, hodegavl i dongeristoff og kanskje jeans-kappe på sengen. Her er det imidlertid rom for diskusjon. Lille frøken muffins har bestemte meninger om hva hun IKKE liker. Men ikke fullt så klare oppfatninger av hva hun liker. Utover at alt skal være hvitt. Hvitt, hvitt, hvitt, hvitt...Det kan da bli nok hvitt også....Foreløpig et ganske stusselig sted....oppdatering kommer etterhvert..

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.