Gå til hovedinnhold

Jeg fant, jeg fant - på Finn.no


Jeg fant, jeg fant sa Askeladden i eventyret.. Og omtrent slik følte fruen seg da hun kom over dette fine bordet fra Riviera Maison midt i en lunsjpause tilbragt foran pc´en.!

Ekteparet Muffins kjøpte for en del år tilbake et vakkert  og nokså dyrt håndlaget bord fra det som dengang het Hilmers hus i Bergen. Forferdelsen var derfor stor da familien kom hjem en dag for ca 2 år siden…og

gnafsedyret hadde kvittet seg med begge hjørnene på dette hvitmalte trebordet!! Ikk!!
Han stirret selvsagt uforstående på oss…og lurte på om virkelig DET var noe å ta sånn på vei for??

Noe nytt bord har vi ikke turt å kjøpe…ei heller funnet noe vi liker. For hvor mye skal man egentlig investere i denslags når en løvetemmer synes å være det vi egentlig trenger å få på plass  innenfor husets fire vegger?

Men har om dagen så fant fruen altså et flott bord fra Riviera Maison på finn.no. Til kun 1500,- 
Bordet er strøkent og det geniale er at det er i glass og metall. Så har han noe å arbeide med dersom han fortsatt skulle få et anfall av tygge lyst. 

Her er bordet kommet på plass :))

Vårt nye coffe table. Bildet er dessverre blitt litt i mørkeste laget.


Andre ting som er kommet i hus denne uken er disse praktiske hyllene i candy farger fra jollyroom.no
Muffins prinsessen elsket dem umiddelbart. Kjekt med litt friske farger når "alt" har vært hvitt så innmari lenge overalt.

Praktiske hyller som tar bøker og diverse 

Den minste av hyllene ble nattbord

Muffinsprinsessen koser seg med playstation en regnværssøndag


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.