Gå til hovedinnhold

Vinterferien 2014


Vinterferien 2014 startet med at familien Muffins glemte trugene hjemme i garasjen. Det var ikke spesielt smart. I motsetning til våre hyttenaboer som så godt som kjører inn gjennom inngangsdøren har vi den tvilsomme gleden av å dra "alt vi eier" med oss gjennom skauen vinterstid.

Litt strevsomt og litt som i radioreklamen "slik har det alltid vøri og slik ska det alltid vara…"

Nå har ikke fruen noe intenst ønske om at det alltid skal vara slik. Det er nå bare slik det er.

Innvendig har hytten fått en liten oppgradering de senere årene. Men etter rom for rom metoden og med tid og lommebok som avgjørende styringsfaktorer.
Vi har snakket om å rive hele hytten og kanskje bygge opp en ny samme sted. Men hvis en ser bort fra det økonomiske aspektet…gidder vi egentlig det? Har vi det så ille? Hvor bra skal det være i fjellheimen og hvor mye komfort trenger vi egentlig på ferie til fjells? 

Selv om fruen strengt tatt klarer en uke i villmarken uten boblebad (utendørs badestamp eller noe slikt) står varmt vann på bad og kjøkken høyt på ønskelisten. Det ville gjøre fjellheimen til et langt hyggeligere sted å være - også på sommerstid. 

Planen var å få dette lagt inn i vinter. Rørleggeren som skulle utføre prosjektet har imidlertid glimret med sit fravær. Plan B som må iverksettes til sommeren er å finne en rørlegger i nærheten som kan påta seg oppgaven.

Varmt vann eller ikke…Vi har kost oss i vinterferien. Ihvertfall har familiens firbeinte kost seg skikkelig…her i sofaen sammen med den eldste Muffins-prinsessen :)


Sofakos

Spiseplassen 

Men må innrømme …litt godt å være hjemme igjen og ta seg en varm dusj :)Kommentarer

  1. Ser ut som en riktig så koselig hytte :D

    Ha en fin ny uke!:)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.