Gå til hovedinnhold

Det som skjer når ingen ser...

Det skal ikke få skje så veldig mye lengre! Pelsdyrenes hemmeligheter skal snart avsløres. For det er ingen tvil om at det skjer både det ene og det andre etter at familien Muffins har forlatt huset sitt om morgenen...

Senest i dag skjedde det noe mystisk. Mor hadde latt en åpnet boks med makrell i tomat stå igjen på kjøkkenbenken. En times tid senere var boksen borte..og det eneste sporet etter boksen var det sammenkrøllede lokket med en sånn åpne-ring på. Ingen tvil hvem synderen var....det mystiske er imidlertid. HVOR ER BOKSEN??

Har han spist den? Våkner pelsdyret i natt av grusomme magesmerter fordi han har knasket i seg rent metall...eller forsvant bare makrellboksen sånn POFF! i det blå?


Borte er den iallefall...Og ingen av pelsdyrene sier noe om hvor den kan være..


 EyeOn Pet Monitor (D-Link)


Så nå får det være slutt. Vi må ha LITT kontroll på hva disse to røverne holder på med når de er hjemme alene. Så nå har vi tenkt å gå til innkjøp av denne duppedingsen. Den heter EyeOn Pet Monitor og via denne kan man enkelt følge med på hva som skjer hjemme. Via telefon eller nettbrett og gratis app.

Kameraet er  trådløst og utstyrt med nattlys, lyd og bevegelsessensor og sist men ikke minst mulighet for toveiskommunikasjon. Så da kan mor sitte på jobben og kjefte på gnafsedyrene når de gjør rampestreker. Genialt :)

Prisen er 749,- (D-Link).

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.