Gå til hovedinnhold

Nytt på baderommet i høst


Med visshet om at vi ville få snarlig besøk av  overnattingsgjester tidligere i høst, fant herr og fru Muffins ut at det var på HØY tid å gjøre noe med den ikke lengre så lekre dusjløsningen vår.
Steamdusj med radio og blått lys ble kastet på dør (for en god følelse!! ) og erstattet med et enkelt dusjarmatur med tropisk regn.

Som så ofte ellers var det ikke mulig å få en standardløsning til å passe inn hos oss.  Dusjkabinett i alle fasonger ble vurdert, men umulig å få tak i noe til en overkommelig pris. Alternativet ble en spesialbestilt glassplate i herdet glass.

Glassplate ble bestilt og levert på rekordtid. Prisen var det heller ikke noe å si på, drøye 6000,-
Bonusen var at vi fikk en skikkelig spa-dusj med god plass til flere. :)

Vinduet skal bort på sikt, vi må bare få tak i riktige fliser.


Egentlig veldig fornøyde med vårt "nye baderom" 
Litt spa følelse på badet...
Også familiens hund har stor nytte av en stor og romslig dusj innimellom. Her fra gårsdagens fjelltur. Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.