Gå til hovedinnhold

Bringebær & Salsa

I dag er det et skikkelig innevær her på vestlandet. Vet om mange som har planer om å delta på den såkalte "By-Lørdagen" i Bergen sentrum sammen med barna sine. Håper alle finner et fint sted å tilbringe dagen - innendørs.  Fru Muffins har funnet seg en skål med antioksidanter - bringebær som visstnok er det sunneste noen kan spise på denne jord. I tillegg til å bremse aldringsprosess og andre ting vi later som ikke eksisterer så smaker det ikke så verst heller. Fru Muffins sitter imidlertid og lurer på om hun ikke skal liste seg ut på kjøkkenet og hente Tine sin krem-topping. Bærene blir liksom enda bedre med "det lille ekstra" og siden bringebær er fettforbrennende så går en jo rett og slett i null med hensyn til de eventuelle kaloriene i den kremklatten, ikke sant?  ;-))

Skålen "lørdagsgodis"  kjøpte jeg på nett for noen år siden, har ikke klart å finne butikken igjen, men tror det var en nettbutikk i Fusa. Noen som vet hva denne kan hete evt. har skiftet navn til? Husker de hadde mye fint...


Sunt & godt lørdagssnop. Bringebær holder oss unge og pene :)


Fint hadde vi også hørt at det var på restauranten  Salsa i Neumannsgate i Bergen som venninnegjengen besøkte i går. Fru Muffins hadde gledet seg lenge til å besøke dette stedet som visstnok skulle være svært bra. Totalinntrykket etter dette besøket var alt annet enn bra. Lurer på om interiørarkitekten ikke skulle vært konsultert på nytt. Lydnivået var sånn "vanvittig gymsal-akustikk" - rett og slett veldig vanskelig å høre hva som ble sagt ved bordet... Sukk! Det viser egentlig at interiør og design er viktig, ikke bare hjemme for egen trivsels skyld men også i det offentlige rom for å kunne ivareta funksjoner og behov. 

 Maten i seg selv var grei nok, men betjeningen var alt annet enn oppmerksom eller hyggelig. For første gang i fru Muffins liv har hun opplevd å gå tørst fra et spisested en fredagskveld.. !? Mat som var bestillt måtte i tillegg etterlyses etter lengre tids venting og kom på bordet med en kommentar om at det var da travelt her.  Siden stedet ikke var mer enn halvfult kan en jo lure på hvordan det er her i førjuls-sesongen...? Før fru Muffins rakk å spørre om mer rødvin i glasset var servitøren tørket inn og forsvunnet... (Egentlig er det vel servitøren som burde spurt fru Muffins om dette, ikke motsatt?) Da hadde glasset vært tomt i en time allerede... Irriterende opplevelse og aldri mer noe Salsa på meg iallefall. 

Karakter: Styr unna.

Og så til slutt noe kjekt. Jeg har fått en Award fra Gry med bloggen "Den lille Dagbok". Spørsmålene har jeg tenkt å svare på, men må ha litt tid på meg da det var litt faktaspørsmål denne gang. Takk Gry. Awarden er tatt i mot:)
Kommentarer

 1. Hei! Takk for kommentar inne på bloggen min! Jeg kan betrygge deg med at bloggen min aldri har vært eller kommer til å bli blonde - hvitmalt - shabby :o) selv om navnet kanskje kan lure en!

  Har lest litt i bloggen din nå - og liker det jeg ser og leser! Men... Jeg er ikke enig i din omtale av Salsa! Har vært der 2 ganger nå og hatt en fin opplevelse begge gangene - selv om interiøret var så som så! Synd du fikk så dårlig service!
  Håper du får en fin helg og finner på noe hyggelig i inneværet!
  Hilsen Ingvild

  SvarSlett
 2. Bringebær er jo veldig godt og da med litt krem på, nammmmm:-)Måtte smile litt av den fine konkluksjonen du hadde med bringebær og krem, hihi:-) Likte den:-)
  Synd du hadde den opplevelsen når du var ute og spiste. Ikke noe gøy det. En går ut for å kose seg og nyde god mat i hyggelige omgivelser.

  Nå er det natta!

  Natti natt:-)

  Klem fra Gry:-)

  SvarSlett
 3. Kjedelig med restauranter som ikke lever opp til forventningene! Men, bringebær er herlig! Jeg kan klare meg uten kremdotten, men å ha de på panna cotta funker svært bra synes jeg ;)
  Ha en flott søndag!
  Klem Anne-Gry

  SvarSlett
 4. Himla surt å komme ut for slike restauranter. Man føler seg overflødig og slett ikke velkommen. Man har mest lyst til å reise seg og bare gå. Lyd nivået på restauranters musikk bør være lavt. Det blir nok lyd av folks skravling.
  Jasså er bringebær fettforbrennende. Hm det bør vurderes om man kanskje skal spise bringebær til man ser mannen med jåen, ja om man lever bare på det en ukes tid, så blir man kanskje klar på bikinisesongen i en fei. Det er jo så mange som er utrolig opptatt av den der bikini fasongen. Næh gi blanke du, hent kremtoppen og kos deg og lev livet. For det er for kort til å bry seg om slike overfladiske trivialiteter som en bikinifasong.

  Klemz!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.