Gå til hovedinnhold

Klarte det :))

Utrolig men sant! Jeg klarte å få til makroner (nesten) uten bobler, myke inni og sprø utenpå og med rosa smørkrem :) Og det på første forsøk! All ære til bloggeren Heartshaped som jeg fant makronoppskriften hos og som inspirerte meg til å forsøke meg på dette stuntet :)Jeg fikk en Award fra Gry  forleden dag. 

Igjen, tusen takk Gry :) Dessverre har jeg hatt det litt travelt om dagen og derfor ikke hatt så mye tid til blogging som jeg gjerne skulle ønsket. Men jeg har ikke glemt Awarden :) Siden fru Muffins fortsatt må sies å være relativt fersk i bloggeverdenen har jeg ikke fått så mange Award's før, men synes definitivt at det er koselig at andre uttrykker at de liker det som er å lese på bloggen min.

Har inntrykk av at enkelte ser på Award'er som litt fjollete og i slekt med "kjedebrevet"..jeg velger å se på det som en  fin mulighet til å bli litt kjent med personen bak bloggen. Denne Awarden innebærer å besvare 10 spørsmål. And here we go;

Hvorfor begynte du å blogge
Jeg begynte å blogge i høst da jeg var sykemeldt og trengte noe å fylle dagene mine med

Hvilke blogger følger du?
Det er blitt en del. Jeg følger flere blogger og av ulike grunner. Noen bloggere har dette udefinerbare "noe" som gjør at jeg har lyst å titte innom igjen. Andre blogger følger jeg fordi jeg blir inspirert og smiler av det jeg finner der. New England blogger er i absolutt favorittsjiktet - sånn rent interiørmessig.

Favoritt makeup merke?
 Dr. med. Christine Schrammek og i.d. bare minerals. 

Favoritt klesmerke?
Polo Ralph Lauren

Ditt "må ha" produkt?
concealer som dekker mørke ringer under øynene. Merket varierer. Er på stadig jakt etter den perfekte concealeren så hvis noen har noen tips så er jeg evig takknemlig!! :)

Favorittfarge?
Blå

Parfyme?
Penhaligon´s Artemisia

Favorittfilm?
Up in the air (med George Clooney ;)

Hvilket land vil du besøke og hvorfor
USA. Der har jeg aldri vært. Drømmer om å kjøre Route 66 på mc som eksosrype bak på sykkelen til herr Muffins.

Fem ting du alltid har i vesken din
mobiltelefon, nøkler, busskort, lommebok og almanakk/filofax


Nå tok det meg dessverre nokså lang tid før jeg har fikk besvart spørsmålene i denne Award´en . Regner derfor med den har vært i sirkulasjon en stund. 
Skulle gjerne gitt den videre til flere av de flotte bloggene som jeg daglig er innom. For å være helt ærlig
så orker jeg rett og slett ikke i skrivende stund å gjøre noen særlig research på hvem som har fått denne Awarden fra før..Ville jo gjerne gitt den til noen som ikke har fått den.  Derfor gir jeg den ikke videre denne gang. Håper ingen blir sure for det. 

Nå er det leggetid. Kommer til å drømme om Muffins´er i natt. 

PS! Fikk den nye Nespresso Pixie maskinen min i går, og den fikk bli med på kontoret i dag :) Snakk om nye gleder i hverdagen. Fra gammel sur kaffe til velduftende Lungo :) 
Vidunderlig :)


Kommentarer

 1. woh !! godt jobba ! har lyst å prøve men alle sier det er så vanskelig : ))

  god helg fra mæ som kom via Ingunn : )

  SvarSlett
 2. Disse kakene er jo såå vanskelig å få til?
  Riktig lekre ser de ut, mmmm...
  Tror ikke jeg skal prøve meg på dette en gang...

  SvarSlett
 3. oioioi...for noen lekre kaker, dette fikk du jo virkelig til :-) Jeg har bare lest oppskriften og ikke turt å prøve ennå ;.)
  Hilsen Rita

  SvarSlett
 4. Neida, ikke vanskelig. Tok bare litt tid. Tørking av mandler og "tørking" av makronene før steking. Ellers plankekjøring. Tror det har mye å si at en finner den rette oppskriften. Tror jeg har vært heldig. "Heartshaped" hadde jo testet ut flere makron oppskrifter og den jeg prøvde gav vellykket resultat:) Lurt å stikke innom blogger og finne nyttig info. Som regel da. Forsøkte meg med Tilda ark for å lage muffins former slik jeg skrev jeg fant bloggeinspirasjon til for en tid tilbake...Nope. Nekter å tro at dette fungerer i praksis. Mest til ære for fotografen tenker jeg. Alernativt kunne jo en satt en stift i formen, men litt eh..uheldig hvis den løsnet og en bursdagsgjest svelget den ;)

  SvarSlett
 5. Du, de makronene så kjempedeilige ut!!!
  Nam nam....., flink du;)
  Ha ei riktig god helg!
  klem

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.