Gå til hovedinnhold

Exstreme vårrengjøring i Muffinshuset!

Noen ganger tar bare Herr Muffins grep. Han gjør det ganske enkelt på sin måte. Når tilstivnet 
yoghurt, sennep og ketchup skal fjernes fra teppet i stuen synes han det går for seint med tepperens i form av forsiktig flekkfjerning. Resolutt flytter han salongbordet og bærer det litt stive og tunge sisal-teppet ut på terrassen. Flekkfjerner sprøytes på og så henter han HØYTRYKKSPYLEREN! Her skal det bli rent til 17. mai og det skal skje fort!

Enkelt og greit.

Teppet henger nå ute i vinden til tørk og rent ble det. Uten å se ut til å ha tatt nevneverdig skade etter den litt hardhendte manne-behandlingen... ;)

Kommentarer

 1. He, he, ja det kaller jeg handlingens mann,
  blir jo som nytt med slik grundi vask. ;)
  Ønsker deg en fin søndag videre. :)

  SvarSlett
 2. :-) Det kaller jeg skikkelig rengjøring ja :-)
  Ha en finfin søndag i rengjøringens tegn ;-)
  Hilsen Rita

  SvarSlett
 3. En grepa kar med andre ord!;)) Det blir nok rent og pent nå skal du se!
  God søndag til dere;)
  Klem

  SvarSlett
 4. Hahaha rengjøring på mannfolkvis!! Love it:-))

  SvarSlett
 5. Jøss, heldig du som har et mannfolk som tar et grep! ;)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.