Gå til hovedinnhold

Terrasse under konstruksjon

Herr Muffins har med betydelig hjelp fra sin bror gått i gang med årets uteprosjekt. Ny terrasse i tre.
Muffinsbestefar skjønner antakelig ikke vitsen, skiferheller er pent mener han. Fru Muffins mener imidlertid at heller er kaldt å gå på, og at en godt holdt treterrasse er lunere under potene når en sitter ute på lyse sommerkvelder.

Dessuten er neste skritt på vegen nytt gjerde. Denne gang hvitt og forhåpentligvis med litt mer stil. Men en ting om gangen. Tømrer teamet har akkurat begynt og gjør så  godt de kan i regnværet..
Fru Muffins er slik at hun gjerne skulle sett at alt ble ferdig i løpet av en formiddag. Sånn er det jo ikke.
Må visst smøre meg med tålmodighet. Men gleder meg veldig til å se det ferdige resultatet ! :)

Kommentarer

 1. Dette blir bra! Men jeg syntes det var riktig lekkert med heller også jeg, så lett å bare kunne spyle de rene da?

  SvarSlett
 2. Blir nok flott med ny terrasse :)
  Er litt lunerer med en treterrasse ja.

  Her er vi akkurat ferdig med terrassen, mangler bare beise rekkverket.
  Og vi holder på med en liten "terrasse" foran inngangspartiet. Er vel mer en platting slik at vi slipper å dra inn så mye grus og steiner.

  Ønsker deg en strålende søndag. Selvom været kunne vært litt bedre.

  Klem Birthe

  SvarSlett
 3. Se her ja! Så spennende. Jeg er også slik at jeg vil helst ha ting gjort i løpet av en halvtime. Tålmodighet, hva er det? ;)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.