Gå til hovedinnhold

Vår & sol og sommer i vente

Bilde: Riviera MaisonBilde Riviera Maison
Fru Muffins har hatt en lang bloggepause og det begynner å bli lenge siden forrige blogge-innlegg.  mellomtiden er det blitt vår, snart sommer og 17 mai er like rundt hjørnet. I uken var jeg innom Riviera Maison hvor jeg inspirert av sommeren kjøpte to slike wet bikini poser. Smarte å ha vått badetøy oppi uten at hele strandvesken blir våt og ekkel. Kanskje et gavetips? Selv elsker jeg å få slike smarte småting. 

I RM butikken hadde de også disse kjekke picnic kurvene til ca 1300,- hvis jeg husker rett. Til venstre er det et kjølerom. Etter nøye overveielse valgte jeg likevel ikke å kjøpe denne da det er sjelden herr og fru Muffins begir seg ut på landtur  med vin & picnic kurv. I praksis ville den blitt brukt på stranden og da er det mer x antall colaflasker, chips, brus og blader som er med i bagasjen. Ikke plass til alt oppi denne her. 

Herr Muffins eller også tidvis kalt herr Handymuffins (alt etter hvor aktiv og arbeidssom han er ;)
har  hengt i stroppen og gjort hagen fin til sommeren. I tillegg har han malt porch swing´en  vår som etter tre år trengte litt makeover. Den er fra Nordal, i sin tid kjøpt i butikken "Mollys Heaven" som dessverre ikke lengre eksisterer. Så den senest avbildet i denne månedens Vakre Hjem & Interiør. Men vår er altså tre år gammel. Den er ikke helt laget for norske forhold og bør nok tas inn om vinteren. Kjettingen er skikkelig rusten og må skiftes ut. Vurderer å bruke tau, men tror kjetting er finest. 
Ønsker dere alle en fin dag i solen :)


Bilde: Riviera Maison

Kommentarer

 1. Velkommen tilbake. Kjekt å lese noen ord fra deg igjen :) Benken din var jo helt herlig. Heldig med den gitt.
  Kos deg og ha en flott helg og 17.maifeiring :)

  SvarSlett
 2. Heisan..der var du tilbake!
  Savnet deg i blogglandskapet:)
  Så flott hengebenk!!Denne har jeg ikke sett før.
  Ha en fortsatt fin helg!
  Klem..

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.