Gå til hovedinnhold

Akkurat nå ønsker jeg meg..

Disse rålekre stolene fra Riviera Maison!!!

og så lengter jeg etter FERIE!

Kommentarer

 1. Hei på deg!
  Lekre stoler! Skulle gjerne hatt det fine været som vises på bildene også, for nå begynner jeg å bli lei av å vente på sommeren..
  Skoleferien starter i dag, og som husmor får jeg også nyte godt av 8 ukers ferie. Skal bli deilig å få sove litt lenger om morgenen. Faren er bare den at man blir sittende oppe tilsvarende lenger på kveldene og kommer inn i en helt annen døgnrytme. Ja ja, det er en del av ferien det også.
  Håper du får stolene du ønsker deg!!!
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 2. Heisann!

  Der var det stor fremgang ser jeg., En par dager off kommenterings modus så henger man etter så det synger både her og der.
  Så lekker New england inspirasjon du har funnet frem. Jeg har sansen for den stilen. Skulle hatt flere hus å dekorerer i grunn., 1 for hver stil man får dilla på. hihih:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.