Gå til hovedinnhold

New England inspirasjon på ønskelisten
Dette bildet med gjerdet øverst må vel lokke frem sommerstemningen hos de fleste. Hvitmalte stakittgjerder får meg til å tenke på strand og late dager med lukten av havsalt på huden.
Disse bildene er lånt fra www.bloominghome.se en nettbutikk som kan være verdt et besøk. Jeg har selv aldri handlet her, men kanskje noen har erfaringer å dele? Kundeservice, pålitelighet? 
Slike ting synes jeg det er greit å undersøke litt rundt, spesielt når en bestiller fra utlandet. 
Fant mye jeg kunne tenke meg å "ta med hjem" fra butikken og de svenske prisene får alt til å virke veldig forlokkende. (Spesielt når jeg glemmer det faktum at det nok blir toll på dette)

Denne New England inspirerte avisholderen skulle jeg gjerne hatt her hjemme...

  

Eller hva med et kjøkken ur (timer) som kan henges på veggen ? Et fint emaljeskilt til vaskeromsdøren? Visste dere forresten at på svensk så heter det "tvättstugan"? Synes det er et mer lystelig ord enn det tunge norske arbeidskrevende "vaskerommet"Eller kanskje bare rett og slett et skilt som sier "kom inn"? 


En fin krukke med lokk i krom passer helt fint inn i New England stilen....

Bilde: Blooming home. Pris 198,- SEK.Eller kanskje noen nye latte kopper til kjøkkenet? Disse er designet av kunstneren Agneta Livijn.
Tror feriepengene snart får bein å gå på her ;)


Bilde: Blooming Home. Pris 279,- SEK


Løp og kjøp ;))

Kommentarer

 1. ELSKER stilen!!! Herlig inspirasjons bilder:))

  SvarSlett
 2. Hejsan!
  Tack vad roligt att du vill följa min blogg! Trevligt med nya bekantskaper!!
  Hur "hittade" du mig??
  Jag vill även följa din blogg, riktit i min stil!
  Tror vi har lite lika smak!
  Ha en underbar helg!
  Kram Hanna

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.