Gå til hovedinnhold

Sommervær eller ryddevær?

Visst er det grønt og fint ute, og pollenvarslingen kan "glede" oss med meldinger om beskjeden spredning av salix. Med andre ord, klar for neste runde i pollensesongen etter at bjørkepollen ble historie også dette året.

Fru Muffins greier ikke helt å finne seg til rette i vinter-sommer-været vi har nå. Det REGNER og horisonten er GRÅ. Det er som om det skorter på tiltakslysten når det gjelder både det ene og det andre.
Dagen i dag har gått med til å rydde i gamle klær, sortere og gi bort til Fretex.  Greit med alt som er gjort.
Men hva skal en finne på resten av fridagen?

Fant litt inspirasjon til egne "kunstprosjekter" på en fransk nettside som jeg ikke har klart å finne igjen. Da blir det rett og slett litt tyvlåning av bilder derifra. Har en gammel IKEA minikommode som kanskje kan få seg en make-over a la dette? Hobbymaling og decopage? :)
eller kanskje det gamle hvite IKEA speilet i kjelleren har et liv i vente fortsatt? Litt tøft, ikke sant?
Med det som ifølge kalenderen skulle vært første sommerdagene har jeg som alltid en forkjærlighet for litt lyse og fine interiører. Fredag kjøpte jeg med meg rosa peoner hjem til herr Muffins. Når sommeren lar vente på seg får en bringe den inn i stua på annet vis.  Litt sommerlige inspirasjonsbilder mens vi venter på at solen skal titte frem igjen;

Bilde: coastal living


Bilde: Coastal living


Bilde: GANT. Disse stolene har jeg vist før, men slike stoler SKAL vi ha på terrassen. Det har Fru Muffins bestemt ;)

Fortsatt fin fridag til dere alle :)

Kommentarer

 1. Hei

  Ja, du - jeg trenger vel 100 baller i luften igjen, men det er klart at det uansett tar på.

  sommer? Ikke her. Hadde håpet på sol og terrasseopphold i dag, men den gang ei.

  Hvis du forresten skulle finne på å stenge bloggen din igjen, så vil jeg veldig gjerne være med så jeg får besøkt deg :)

  SvarSlett
 2. Hei Ellinor
  Det er riktig at bloggen min var lukket en kort periode. Ville bare si at i disse ukene var det ingen som fikk "være med" og at det var årsaker "utenfor BloggLandia" som førte til lukking. Men nå er jeg her igjen, med baller i luften og forhåpentligvis hyppigere blogginnlegg :)

  SvarSlett
 3. Moppe komondene fra Ikea roper jo på stæsjing. Skal til å fikse rom til en 18 åring. Mon tro om jeg skal fikse opp en slik en til han. Han vil neppe ha den maritime stilen men noe spennede må man jo kunne få til. Hm... Nå fikk du meg til å tenke her.
  Slike stoler er jo herlige. En dag kanskje... Drømme drømme..
  Give away inne hos meg nå.Du har kanskje lyst til å være med? :)

  SvarSlett
 4. Så herlige bilder du viser i dag! De stolene på bildet fra GANT er så lekre, de ønsker jeg meg også!
  Ha en fin helg!
  Klem Anne-Gry

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.