Gå til hovedinnhold

En iskrem maskin til begjær?

En god venninne av meg har bursdag i disse dager og hvert år dukker samme problemstillingen opp; Hva skal jeg gi henne i gave? Jeg har lurt litt på denne fine iskrem maskinen fra OBH Nordica som visstnok skal lage is på 10 minutter. Synes både designet og fargen på "maskinen" er lekkert. Sammen med ismaskinen tenke jeg også å gi Eyvind Hellstrøms bok, "iskremfabrikken". God ide? Teit gaveide?

All rights reserved by OBH Nordica - Designing good life




Har virkelig sansen for Hellstrøm og oppskriftene hans, men litt mer usikker på denne iskrem maskinen Noen av dere bloggedamer som har erfaring med denne? Selv hadde jeg opprinnelig tenk å investere i en iskrem-maskin til min Kitchen Aid  men ut fra kritikkene som florerer på nett, så virker  ikke dette som noen særlig god løsning. Kitchen Aid kom verst ut i test med karakteren dyrt og dårlig...Så tenker at her kan det være lurt å sondere terrenget litt før en går til anskaffelse av noen av disse tekniske vidunderne? 



Kommentarer

 1. Takk for koselig besøk. Lenge siden jeg har hatt mulighet til å rekke rundt til alle mine bloggevenner.

  Har ikke boken til Hellstrøm, men ønsker meg den. Har en gjeng med iskremfantaster i huset, så at jeg har klart å la være å kjøpe en iskremmaskin, er jo rene mirakelet. ;) Sikkert lurt å sjekke litt rundt, så du får lage et innlegg om hva du endte opp med å anskaffe deg.

  Ønsker deg en fin og glad helg!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 2. Ha'kke peiling på maskinen, men hvis venninna di er veldig glad i is, må det vel være midt i blinken!?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.