Gå til hovedinnhold

Ikke helt som på film

Herlig å se at det er flere enn meg som er svake for preppy-stilen & takk til dere som har lagt inn hyggelige kommentarer under forrige innlegg  : )

Her om dagen tok herr og fru Muffins turen til den lokale fiskebutikken på jakt etter krabbeklør. Men siden klokken var fem på tre en lørdag var det ikke en eneste klo å oppdrive. Mannen i fiskebutikken kunne imidlertid friste med nykokt hummer og kongekrabbe. Og siden det var dagen etter lønningsdag og herr og fru Muffins følte seg litt ehh..preppy? ref. forrige innlegg, slo vi til. Med på kjøpet fikk vi hvitløkssmør og oppskriften på et riktig herremåltid. Nå skal det sies at med Norges vidunderlige lover i fullt virke så var ti over tre en lørdag ti minutter for sent til å handle inn en god vin som seg hør og bør. Hele planen begynte derfor å gå litt skeis allerede i butikken. Eller rettere sagt. Utenfor det stengte vinmonopolet.  Men solen skinte og vi dro hjem, dekket hagebordet med nyinnkjøpt servise fra barneavdelingen på Living : )

Klokken 19.30 kunne herr Muffins friste med dette:

Nykokt hummer med gratinert hvitløkssmør..kjempegodt :)


Kongekrabbe naturell...

Skål sa Muffinsmannen. I mangel på edlere dråper ble skålen utbragt i Hansa pils  (hva ellers her på vestlandets hovedstad ?) Fru Muffins satte glasset til munnen og det var også så godt som alt hun rakk før den første kamakaze vepsen kom flygende. BZZZZZZZZZZZZZ!!! En illsint sak som ikke tok nei for et nei kom i styrtposisjon ned mot bordet vårt. Siden fru Muffins absolutt ALDRI dreper veps og faktisk er livredd for de flygende skapningene ble det mye hyl og skrik helt til huleboer-muffinsmannen med kjøkkenhåndkle istedet for en klubbe å forsvare sin kvinne med - fikk kverket inntrengeren.


Fred og harmoni rådet så i nøyaktig 3 minutter. Før resten av familien veps dukket opp. I tur og orden. Om og om igjen. Sånt skjer aldri i stearinlysmiddager på terrassen på film... Den yngste muffinsprinsessen har imidlertid en svært god forklaring på hvorfor vepsene var så sinte.
"Vepsene er så sinte fordi de vet at de snart skal dø!" En kan jo jammen bli arg av mindre.






Kommentarer

  1. Nå fikk jeg vann i munnen, det så virkelig godt ut! Vi har spist masse krabbe i sommer, men jeg har aldri smakt kongekrabbe. Regner med at det er like godt som det høres ut...

    Og ja, ting er sjeldent som på film. Min lille Diva skulle på dobbeldate med to gutter i klassen, men kom skuffet hjem. Det ble ikke helt sånn som jentene hadde forestilt seg, men det er ikke rart når de kun har sett på film hvordan en romantisk date skal være... Jeg måtte smile litt da de kom slukøret hjem igjen...

    Ha en fin kveld!

    SvarSlett
  2. Amen... fra ei som ikke spiser ute på denne tiden av året

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.

Drømmen ble virkelighet

Omsider ble drømmen om et nytt kjøkken virkelighet.  ☺☺☺ Vi er nesten i mål med prosjektet men en feil ved benkeplaten som er laget av Silestone har gjort at vi måtte re bestille denne. Ventetiden er mange uker. Det gjør at vi heller ikke får satt på endestykket av benkeplaten. Men vi begynner å få et inntrykk av hvordan ferdig løsning blir.  Snøhvit benkeplate i Silestone. Gardinene er fra Ralph Lauren og kjøpt på Finn.no Selv om det ferdige resultatet ikke er på plass enda er det deilig å slippe å leve på en byggeplass. Kan poste noen bilder fra perioden helt uten kjøkken en annen dag.