Gå til hovedinnhold

Preppy summer

Hva tenker dere om preppy-stilen? Fru Muffins må innrømme at hun aldri har tenkt særlig mye over saken, kun erkjent at her i huset liker vi New England stilen, stjerner og lyse vegger mot mørke gulv. Preppy har jeg bare tenkt på som en måte å kle seg på med "prototype" hvite (ekte) perler eller diamanter i ørene, polo-trøye, kaki-bukser og naturlig sminke. Som Kennedy´ene på bildet...Her ser du dem, på sommerhuset sitt og på båt. Rent, dannet og enkelt.
Nå er det ikke akkurat så lett å holde stilen som en amerikansk president, men det er likevel noe ved stilen jeg liker. Så jeg googlet litt for å se hva som gjemmer seg bak begrepet "preppy interior"


Minner misstenkelig om soverommet vårt..selv om jeg omsider har gitt opp håpet om amerikanske vinduer
Betyr det at vi har en "Preppy style" here at home? 

Preppy mat. New England Preppy tror jeg beskrivelsen var. Hummer er jo kanongodt.
En Preppy hummer takk ;)

Her var det jo bare vakkert...
Fru Muffins måtte konkludere med at Preppy er mye mer enn tekkelige klær, for noen er dette en livsstil. 
En ekte "prep" liker etter det vi leser labradorer/retrievere eller aller helst en blanding. Muffins-hunden visste inntil i dag overhodet ikke at han var "preppy". Ikke det at han bryr seg. Han er mest sulten. Ikke preppy. 

Dessuten, ifølge teorien er en ekte "prep" dannet og omtenksom. Les; har hatt en god oppdragelse 
i et dannet & møblert hjem. 

For spesielt interesserte finnes det visstnok også litteratur å fordype seg i og en egen 
Facebook side (!)

Og selvsagt haugevis av blogger som rendyrker stilen...gøy? Litt sært? 

Klem fra fru Muffins


Kommentarer

 1. Jeg liker også den stilen, skjønner jeg for jeg liker det du viser frem. Hmm, skulle kunnet kaste ut det man har og begynt på nytt....

  SvarSlett
 2. hehe,bar innlegg=)
  ER nok mange wanna prepBE `S der ute!
  Jeg liker min stil og tror på en blanding av alt.Kan bli for snerpete innimellom med alt det fisefine,tror du ikke?
  Og med tre barn merker jeg at det å putte dem i en bås er neimen ikkelett,jentene mine i lekre blå Ralph Lauren kjoler og perlesmykker,men som er meget gode på å sitte og skreve selv om de har kjole,og søle jordbær på seg...sukk
  karin

  SvarSlett
 3. Morsomt å lese:) Jeg liker å stilen veldig godt, og skulle ønske jeg var flink/flittig nok til å gjenomføre en enkel stil, men det blir liksom aldri noe av... Jeg hopper frem og tilbake, blir påvirket av stiler som er inne her og nå, kjøper litt her og litt der, faller gjerne tilbake på noe gammelt osv osv.. Hva kaller man den stilen tro..? Hmmm... tror jeg kaller den "Min trivsel sti" hi hi.
  Koselig å være på besøk hos deg igjen. Har hatt en laaang sommerbloggferie, og har mye å hente inn igjen ser jeg!;)
  Fortsatt fin søndagskveld til deg og dine!
  Klem

  SvarSlett
 4. Herlig! Preppy er litt deilig blanding av faren for å være innsvnevret, og samtidig ha en herlig kontroll og ikke minst et snev av vidunderlige Audrey.
  mvh
  Lise

  SvarSlett
 5. Leste om denne stilen før i helga? Var det ikkje hos omtalen til Moods of Norway på Oslo fashion week skal tru? Hmmm... Jau, eg meiner det var omtalt m.t.p.kolleksjonen for damer. Eg er jo i stand til å omfavne dei fleste stilar, og det er nok der fasinasjonen min for bl.a. stjerner og flagg kjem inn... The summer of stars and stripes... ;) Og litt engelsk såklart. Putene fann eg hos Black & White på Heimdal, Tr.Heim. Har vel stort sett handla kun puter i sommar?

  Ha ei flott, ny veke!
  Klem,
  E

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.