Gå til hovedinnhold

Gøy med RoomSketcher!

Forleden fikk fru Muffins et tips om nettstedet roomsketcher.com der det er mulig å lage sitt eget design og leke interiørkonsulent. Nettstedet lar deg velge om du vil holde deg til gratisversjonen som egner seg for oss hobby-bloggere, eller oppgradere til en mer profesjonell utgave som koster noen kroner å bruke...

Soverommet på hytten har lenge vært min hodepine, hvordan få det bittelille rommet til å fungere, som soverom for to barn med gjester og i tillegg som et rom for lek og opphold? (les dvd og tv-spill)  I kveld fant vi frem plantegninger og målestav, og du verden så kjekt det var å se at tegningen "våknet til live" slik den gjorde i roomsketcher ! En ting er å se at ting passer sammen rent målmessig på en plantegning, men ikke alt passer så godt i forhold til hverandre i rommet. Det lar programmet deg se ganske lett. Roomsketcher har en del standardmøbler som det er mulig å sette inn. Selv om ikke køyesengen på hytten ser akkurat slik ut har sengen på tegningene tilnærmet de samme målene, noe som gir mulighet for å få et visst inntrykk. Og dette var en tegning i full fart med praktisk formål. IKEA imorgen. Det er helt sikkert mulig å leke seg og legge flere finesser og fantasi inn i tegningene. Finnes også noen flotte eksempler en kan bli inspirert av på roomsketcher.com.

Bitteittegranne kritikk:
Brukte litt tid på å forstå hvordan 360 graders visualiseringen skal fungere, og synes kanskje at nettstedet kunne forbedret brukervennligheten litt for oss "dummies" på gratisutgaven... men alt i alt, litt tid investert i å studere tekniske løsninger og VOILA! Her er resultatet:


Denne siden kommer jeg garantert til å bruke mye. Prøv du også da vel ? :)
http://www.roomsketcher.com/en

Have fun! ;)

Kommentarer

 1. Oi..stilig! Dette skal jeg helt klart legge til under favoritter på pc`en min, takk for supert tips. Finfin løsning på soverummet hos deg. Har samme problemet på hytta vår. Soverummene er små og det er vanskelig å innrede på en praktisk måte. Vi har valgt køyseng med 120 cm bred nede og 90 cm bred oppe. Sengen nede fungerer som en stor sofa på dagtid og stjeler faktisk ikke så mye gulvplass som en skulle tro..
  Men igjen, takk for tipset, her skal jeg in NÅ!
  Ha en herlig torsdag, snart helg!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Morsomt program å bruke og kjekt å se rommene på en mer realistisk måte enn å streke på papir:)

  SvarSlett
 3. Artig program.Jeg bruker noe helt annet dog. Sims 2 spillet er fantastisk slik,men man må laste ned nye ting til spillet fra diverse artige forum rundt om på nettet.Da kan man lage hele hus så detaljert som det er i det virkelige liv med nips og bilder gardiner puter, gjenglemte nøkler ja alt egentlig. Det er morsom det.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.