Gå til hovedinnhold

Back to the 50´s

Plutselig en dag i forrige uke stod det som krystallklart at kjøkkenet i Muffins huset skal få gjennomgå en make-over i nostalgiens tegn!

 Inspirert av filmen Sex and the city2 er det ikke lengre noen tvil om at rosa preppy kjøkkendetaljer heretter står på ønskelisten. Vårt kremfargede smeg kjøleskap og oppvaskemaskin skal få selskap av 
detaljer i 50-talls stil med runde "amerikanske" former :)


Charlottes kjøkken..nå kan jeg bare angre på at vi ikke laget grårutete kjøkkengulv som lenge planlagt..
Denne rosa blenderen selges i forbindelse med Rosa sløyfe aksjonen. En god unnslyldning til å anskaffe noe nytt og pent og samtidig støtte en god sak :)

Spørs om Herr Muffins er enig i at vi behøver rosa Kitchen Aid Maskin når vi allerede har en kremfarget..
Da er det nok lettere å få ham med på å kjøpe litt ekstra stash til maskinen vi allerede har. Denne glassbollen er superpraktisk og litt større enn metallbollen som følger med.For øvrig oppdaget fru Muffins til sin store glede (nett)butikken Ruth66 med litt av hvert i 50 talls stil. Denne har gått meg hus forbi før, men her skal en ikke se bort fra at det blir noen kjøp. Mye gøyt og lekkert, selv om ikke alt passer inn i Muffins huset. Likte spesielt godt skiltene fra Vespa men her det må nok overveies nøye hva som er fint og hva som er fint, men ikke passer  inn hos oss...Gøy å kikke i allefall :)

Cola skilt fra Ruth66

Kalender fra Ruth 66
I dag pøser regnet ned og det er grått og trist. Muffins familien har bevilget seg en skikkelig time out
og spilt junior GENI, drukket kakao med pisket krem og nå...Harry potter i sofakroken:)

Fortsatt god søndag!

Kommentarer

 1. Det høres kjempe tøft ut! Lykke til med prosjektet. Her regner det også i bøtter og spann i dag. Stikker en tur på hytta for å sette på varmen til innrykket i morgen, for nå er det høstferie, juhuu! Kos dere med søndagen, gjør ingenting om vi unner oss en stille og rolig dag med masse innekos en gang i blant:))
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Elsker Kitchen Aid produktene og de står øverst på ønskelisten min for tiden. Men tror ikke jeg får gjennomslag for rosa her...hehe!
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 3. å så kult!Digger den stilen selv,og skulle gjerne hatt skikkelig diner kjøkken;)
  Hva selges blenderen for??
  karin

  SvarSlett
 4. Takk for optimistiske kommentarer på kjøkken planene mine :) Starsathome; Blenderen selges for 2698,- på Kitchn frem til 29.10.11

  https://www.kitchn.no/ProductList.asp?Cat=51&id=24527

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.