Gå til hovedinnhold

When passion rules the game
Passion for baking eller passion for oppussing eller rett og slett passion for interiør. Vi vil ha det fint. Vi vil ikke ha halvgode løsninger. Det er derfor fru Muffins i morgen tidlig må være med til fyren som selger vinduer. For å plukke ut vinduene med de helt riktige sprossene. Slik at muffinsmannen ikke kommer dinglende hjem med smårutete julenisse-vinduer. Noe fru Muffins slett ikke vil ha! 

Muffinsmannen har også ymtet frempå, kanskje vi skal droppe sprosser. (Noen hadde visst fortalt ham at det var veldig utrendy og 90 - talls)  Fru Muffins stirret fortørnet på ham. Her har vi i årevis vært skjønt enige om at sprosser skal vi ha når vi skifter vinduer. Og så våger han å foreslå at vi nå skal droppe hele prosjektet. Ikke fordi Muffinsmannen egentlig missliker sprosser. Men fordi han da kan spare noen tusenlapper - pr. vindu. Og de har vi mange av. Ikke tusenlapper altså, men vinduer. 

Så i morgen går turen til trelast- vindus-lageret eller hvor det nå er.  For vinduene skal bestilles. Med sprosser. Det har fru Muffins høylytt erklært. Taksteinen skiftet vi nemlig i fjor..og muffinshuset begynner nå å bli slik fru Muffins vil ha det. Mangler bare litt hvitmaling.  (Når muffinsmannen er sur påpeker han at heimen istedet begynner å ligne et teit dukkehus med ruter og sprosser og alt mulig dill dall..men han har som kjent ikke stemmerett når det kommer til stykket... )

Det som er så innmari dumt er at terrasseprosjektet som nå er i gang igjen kolliderer med disse nye og høyst nødvendige vinduene. Men skal vi få beiset terrassen til neste år må den ferdigstilles i høst. Ikke sant?  

Så nå begynner vi å bli både trette og sure. For ikke nok med at hjemmefronten skal sikres på alle bauger og kanter, hytten på fjellet skal også utstyres med teppe og flere skap.. 

Oppussing og interiør er gøy. Men når går gøy og passion for interiør egentlig over til å bli et ork? Skal en ta et skippertak til, lukke øynene og håpe at alt ordner seg til slutt? Eller skal en være superfornuftig  i beste luksusfelle- stil og vente på at alle kronestykkene har havnet i sparegrisen før en går ut og kjøper resten av de grisedyre materialene til terrassen. Et solid bord av rette sort og lengde koster visst 600 kroner (!) Visste dere  forresten at materialprisen nettopp har økt HVER gang vi skal ha mer? Høyst merkelig, men sånn er det visst....


Kommentarer

  1. Heheeee og grrrrr... merkelig hvor mye dyrer ting alltid er blitt siden sist gang mammen var og handlet matrialer. idexregulering og prisstigning er brattere i den bransjen enn i alle andre bransjer har jeg inntrykk av. Jeg har også intrykk av at han like lite vil ha med meg på slike handlerunder som jeg vil ha med han i en interiørbutikk. Fikk lagt meg som følge r igjen, har hatt litt problemer med det de siste måendene.Har aldri forlatt deg altså, har dog fått ordnet opp i problemet.
    Pengene fyker her også og enda verre blir det nå.Stikk innom meg, ikke akkurat smårusk vi skal til med nå. og ja det inkluderer viduer også sukk.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.