Gå til hovedinnhold

A little less conversation


Vi går snart inn i desember måned og livet i Muffinshuset er som det pleier. Som et løfte inn i det nye året 2011 husker jeg at jeg skrev på Facebook  - "a little less conversation - a little more action". (Og for alle musikkinteresserte så jada - det er en Elvis låt). Men nå var det ikke akkurat Elvis som var poenget her. Poenget var det selvsagte. Mindre prat - mer handling. 

Men kanskje vi alle burde satset på litt mer kommunikasjon. Altså ikke kun konversasjon som i mitt hode helst assosieres med tanketomt prat. Nå er det jo hyggelig med litt strøtanker rundt det ene og det andre temaet. Men kommunikasjon - altså i betydningen. Hva hørte du nå at jeg sa? er rimelig undervurdert. Når var du sist bevisst på at din samtalepartner oppfattet budskapet og ikke satt igjen med en litt forvrengt utgave etter at samtalen var slutt? Jeg er sikker på at dersom vi mennesker hver gang hadde tatt oss tid til denne lille øvelsen innimellom og helst ofte, hadde verden vært et annet sted...

Nå er det jo ikke slik at fru Muffins er så flink til dette.  Men satser på å bli bedre. 


Synes forresten det var hyggelig å få noen
kommentarer på mitt litt "fresende" innlegg om pelsdyrenes levekår forleden. (noen ganger er det bare godt å få ut all irritasjonen) 
Siden det er en kjennsgjerning at utstrakt dyremisshandlng er dokumnetert på film og foto og utallige nyhetsrepotasjer kunne ønske jeg kunne fått noen saklige tilbakemeldinger fra noen av dem som faktisk bruker pelsprodukter. Sånne tilbakemeldinger som sier noe mer enn; "ja, men du spiser sikkert kjøtt" eller "du har sikkert sko i skinn".  
For selv om jeg ikke har fått noen kommentarer utover de få positive så har jeg et behov for å presisere at jeg ikke er ute etter å "ta" noen. Ingen er perfekte.  Ikke jeg heller. Har f.eks vurdert en stund om jeg skal renske oversikten over nettbutikker her på bloggen og virkelig gå inn og undersøke om alt er pelsfritt. Men har valgt å la være. Det samme blir forholdet med hensyn til hvilke butikker å besøke på shopperunden. Hvis interiørbutikken selger en vest i kaninpels. Skal jeg la være å kjøpe lyslykten i tre da? Men som dere sikkert skjønner så er det rimelig uaktuelt å kjøpe noe som har sittet i bur.. 

Det var nå det. Og dette ble et veldig mye lengre og mindre strukturert innlegg enn jeg planla. 
Vi går snart inn i desember og for meg er desember og Lexington synonymt. Planen var bare å vise noen bilder fra Lexington sin Holiday Collection. 
Bare ELSKER cottage-stilen de kjører hver jul 
(Og ps! Reinsdyr og sau sitter ikke i bur...)

God søndag :)
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.