Gå til hovedinnhold

Fido har reist igjen!

Fido har reist igjen. Akkurat da han hadde blitt husvarm og nesten litt venner med pelsdyret så begynte han å skrangle. Merkelige snodige lyder. Istedet for å levere ham inn for reparasjon valgte vi å bruke "Fornøyd kunde garantien" og sendte ham rett og slett i retur. Vi hadde nemlig sett ham billigere et annet sted. Hele 1500 kroner billigere hos Lefdal (!). Men så har han også fått en ny og freshere fetter i blå utgave. Han er inne igjen i butikkene ved årsskiftet og et nytt hjem står og venter på ham.
Akkurat i kveld hadde støvsugeren uansett modell hatt mer enn nok å gjøre for vi har hatt besøk av Byggmester Bob som har satt inn nye kjøkkenvinduer. Akkurat slik som muffinsfruen designet dem og forklarte mannen i butikken. Muffinsfruen har en tendens til å få det som hun vil - det tar bare litt lengre tid. Fra nå av er det pvc vinduer som gjelder. Vedlikeholdsfrie.


Nye vinduer på plass i Muffinshuset :)

Men enten det gjelder støvsugere eller vinduer. Sjekk prisene først! Prisforskjellen på dyreste og billigste vindu(er) var hele 9000,-  Nå gjenstår det bare å få opp julegardinene en julevask på kjøkkenet, og så kan det bli jul i Muffinshuset også.

Kommentarer

 1. Oisann, fikk helt klump i brystet av overskriften hos deg i dag... Tenkte at nå har hun mistet hunden sin... Men etterhvert som jeg leste ble jeg beroliget. Forsto at det var "hushjelpen" din som hadde "reist", hehehe...
  Har tittet på en sånn selv, sett at de har en hos enklereliv.no til under kr.5000,-
  Min søster kjøpte seg en på netthandelen som hun nesten ikke gav noen ting for og den jobber som en "helt"!

  SvarSlett
 2. Haha, artig kommentar du la igjen.Godt å høre at bloggen min er fri for picture perfect. Det er nok perfect homes her i blogglandia.
  Vedlikeholdsfrie vinduer, det har jeg ikke hørt om før. Skjønner det ikke mener man ikke skal vaske dem men hihi:)
  Ha en glimrende helg!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.