Gå til hovedinnhold

Luksus eller litt merkelig til fjells?

"Kutter prisen på Geilo luksus" skriver DN.no  i dag om denne leiligheten på Dr. Holms Hotell. Som ikke gikk for svimlende 16 mill og der prisen istedet er senket til "bare" 13 mill.

Hehe, unnskyld at jeg ler. Og nå vet jeg at jeg er bittelittegranne slem. Men det virker nesten som et must" å ha en prangende, eksentrisk og harry-overdådig smak dersom man bare har råd til det. Og er nabo med finans-eliten i lille Norge. Isbjørner på gulvet liksom? Det var jo stilig.. og får meg til å tenke på Grevinnen & Hovmesteren. Men kanskje det følger med en butler? Til den prisen burde det jo egentlig det. En eldgammel butler som snubler seg over de to isbjørnene mens han balanserer sherry glassene på sølvfatet sitt?


Bilde fra annonse på www.finn.no

Bilde fra annonse på www.finn.noBilde fra annonse på www.finn.no

Og hvorfor får jeg følelsen av å være på en båt når jeg ser disse bildene? Må være materialbruken. Litt skipsaktig og litt feilplassert på høyfjellet. Spilles det vri-åtter her mon tro? ;)

Bilde fra annonse på www.finn.no


Eneste jeg likte ved denne leiligheten er utsiden. Nydelig skiterreng på Geilo. 

Bilde fra annonse på www.finn.no

Men så hører vel ikke Muffins-ekteparet helt til målgruppen heller. De som søker høy konfort og 
speilblanke overflater til fjells.. Fortsatt god jul og hvis du har 13 mill til overs
så kan du kikke nærmere på salgsobjektet her :

Kommentarer

 1. Utsikten var jo flott.. og det var det
  God Jul videre til deg

  SvarSlett
 2. Mjæh..tror ikke jeg hadde kjøpt den leiligheten om jeg så hadde hatt penger til det. Fant egentlig ikke noe fint med den ;) Og jeg og ski er ikke bestevenner, så jeg drømmer videre om en koselig, liten hytte med utedo ;)

  SvarSlett
 3. Nei takk.... vil heller ha en gammeldags hytte... og når jeg tenker meg om ... ved sjøen

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.