Gå til hovedinnhold

Hushjelpen Fido

Eller Samsung SR8845 som den egentlig heter ble i helgen vårt nye familiemedlem.  Akkurat nå ruller den rund i stuen og rydder opp etter søndagsfrokosten mens fru Muffins kan kose seg litt her på bloggen. Faktisk så skal "Fido" som ungene har døpt den få lov å ta seg av resten av huset også i dag. Så kan undertegnede vaske kjøleskapet og rydde litt imens. Og hvis ikke Fido blir ferdig før dagens kinoforestilling - ja så får den gjøre seg ferdig mens muffinsfamilien er borte.

Jepp. Vi elsker allerede den nye robotstøvsugeren vår. Med to hunder og x antall hundehår er den bare genial. Rydder opp UNDER sengen og UNDER sofaen. To steder som helt ærlig  ellers bare får skikkelig rengjøring når fru Muffins skal ha den store vår og julerengjøringen.  Men nå hører jeg at Fido er trett. Da er den såpass intelligent at den gir seg i tide...og ruller forsiktig ut til ladestasjonen sin for å hvile noen timer. Kan det bli bedre? Neppe. Tror dette er min nye beste venn. Og så får vi se om ikke Muffinshunden og Fido blir litt bedre venner etterhvert :)


ikke bestekompiser helt enda..

Kommentarer

 1. Så genialt! Vi har en birmapus som røyter ekstremt, og nå har vi også skaffet oss en Golden retriever valp, så en slik skulle vi også hatt!

  Ønsker deg en fin søndag!
  Supersøt hund!

  SvarSlett
 2. Å! Sånn vil jeg ha! Jeg hater å støsuge og ingen andre i huset er videre glad i å gjøre det heller. Hva koster en slik herlighet da?En formue? Hunden godtar den nok.Synes jeg ser for meg mine to katter med en "fido" i stua. hahaaaaaa:))

  SvarSlett
 3. OI, en sånn vil jeg også ha. Den skulle gjerne kunne gått i trapper også :)

  SvarSlett
 4. Kjøpte den på butikken "Et enklere liv" for 3995,- men litt billigere på Elkjøp som også har en enda nyere modell. Men usikker på hepafilter på Elkjøp sin billigste. Fido har hepafilter :) Har brukt penger på langt mer unyttige ting:)

  SvarSlett
 5. Hi, hi, denne er både søt og nyttig. Også får den ikke vondt i ryggen, blir ikke sykmeldt, tar nattevakter uten tillegg og ikke minst, er like blid for å gå på jobben dagen etter. Hva mer kan man ønske seg som arbeidsgiver spør nå jeg?!

  Ha en fin ny uke!


  AW

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.