Gå til hovedinnhold

Litt nytt i Muffinshuset

I går la hele familien turen innom butikken "Den Grønne baljen" i Bergen. Selv om det tidlig ble klart at herr Muffins slett ikke likte det fruen hadde sett seg ut som dagens interiørobjekt ble det litt handling likevel. Disse fine bilskiltene med "mountain"-tema fikk bli med hjem. Det samme fikk noen supersøte og vinterlige kopper med snømenn og snødamer på..

Disse fine bilskiltene skal få plass i gangen på hytten tenker jeg...

Gårsdagen ble tilbrakt på skøytebanen. De første 10 minuttene var både fruen og datteren nokså "Bambi på isen. Men det gikk heldigvis ikke lang tid før gamle skøytekunster var på plass igjen. Mengdetrening er nok stikkordet her..

Bambi 1 & 2..hjelp så vanskelig!? Heldigvis gikk det mye bedre etter 10 minutters tid...


Og hva er vel bedre enn å servere rykende varm sjokolade med krem fra disse supersøte koppene etter en lang dag med vinteraktiviteter?
Kommentarer

 1. Så stilige skilt! Hadde passet perfekt inn i baren vår :) Har ikke alltid like god smak, disse mannfolkene ;)
  Herlige kopper du har :) Ha en nydelig tirsdag!

  SvarSlett
 2. Å så superkoslige koppar - dei må jo være heilt perfekt til varm sjokolade etter ein tur på isen ja :) Likte godt skilta også. Er dei ekte og brukt, eller?

  Klem Eli

  SvarSlett
 3. Hei! Koppene er (heldigvis) nye. Akkurat sånne ting synes jeg er kjekkest når ikke er brukt selv om de har utrolig mye fine brukte ting i butikken de kom i fra. Men jeg falt helt umiddelbart for det nostalgiske mønsteret, tror det må være noe som minner om barndommens kakao-stunder :) God helg til deg:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.