Gå til hovedinnhold

Nyttårsforsetter er bare tull!

I går feiret vi nok en nyttårsaften og er nå gått inn i 2012. Året da verden i følge Mayakalenderen slutter å eksistere. Noen som har tenkt på at kanskje ikke Mayaene gadd å telle lengre? Når skulle de egentlig slutte å telle?  

Uansett et nytt år er alltid synonymt med gode forsetter. Fru Muffins har f.eks booket seg inn på usedvanlig mange treningstimer neste uke. Som jeg helt sikkert kommer til å avbestille en etter en. Fordi det faktisk ikke alltid passer. Uansett hvor mye jeg plotter det inn i kalenderen og kaller det en "avtale på lik linje med alle andre avtaler". Andre ganger som i går ble spinningen avlyst fordi kroppen sa fra at den overhodet ikke ville ha noe godt av å sitte på en sykkel en hel time. Ikke hadde jeg tid heller. Det var med et nødskrik jeg ble ferdig med det som skulle gjøres før nyttårsgjestene meldte sin ankomst. 

I går var en av de dagene hvor fru Muffins faktisk ikke var inspirert i det hele tatt. Både meny og borddekking vitnet om dette. 

Menyen var

Pinnekjøtt
Is med varm sjokoladesaus (og lollipop til kresne unger)
Kake med bringebærfyll og firkløver. 


Og da klokken slo tolv regnet det. 
Og vi hadde ikke annet enn noen stakkars grisehyl og stjerneskudd så fru Muffins gikk inn og ryddet
ut av oppvaskmaskinen..


Nytt år har likevel et snev av noe gyllent og ubrukt i seg. Og etter år med brutte løfter har
fru Muffins kommet frem til at nyttårsforsetter er noe stort tull. Enten så slutter man å 
gafle i seg sjokolade, bøtte i seg brus og føle seg uggen etterpå. Eller så fortsetter man i samme tralten. 

Sånn er det med alt. 
Så ingen forsetter i år. Bare håp om at fornuften tar overhånd og at jeg slutter å avlyse treningstimer. 
Når jeg ser på disse bildene kommer jeg på en ting som skal gjøres i år. 
Pelsdyrene har gnafset av tapeten så den skal skiftes i løpe av våren. Men det blir Herr Muffins sin 
oppgave :)

Fra gårsdagens nyttårsbord

Årets juletre i Muffinshuset

I kategorien "Greit nok".

Frokost og tur med pelsdyrene står på programmet i dag. 
God søndag :)


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.

Drømmen ble virkelighet

Omsider ble drømmen om et nytt kjøkken virkelighet.  ☺☺☺ Vi er nesten i mål med prosjektet men en feil ved benkeplaten som er laget av Silestone har gjort at vi måtte re bestille denne. Ventetiden er mange uker. Det gjør at vi heller ikke får satt på endestykket av benkeplaten. Men vi begynner å få et inntrykk av hvordan ferdig løsning blir.  Snøhvit benkeplate i Silestone. Gardinene er fra Ralph Lauren og kjøpt på Finn.no Selv om det ferdige resultatet ikke er på plass enda er det deilig å slippe å leve på en byggeplass. Kan poste noen bilder fra perioden helt uten kjøkken en annen dag.