Gå til hovedinnhold

Aspen lodge living


Artwood sin 2012 kolleksjon setter fru Muffins i skikkelig hyttemodus. Disse bildene er hentet fra to ulike bildeserier der bildet i midten nok ikke viser en mountain lodge. Det gjør forøvrig de andre bildene og jeg får lyst å springe ned i garasjen for å hente de gamle slitte treskiene og feste dem til hytteveggen med en gang. 

Januar måned har som hos så mange andre stått i sunnheten og treningens tegn hvor interiørblogging har måttet vike for håpet om synlige magemuskler. Hvorvidt det blir en realitet til sommeren har jeg ikke tenkt å skrive så mye om her, dette er tross alt en interiørblogg. Trenings iveren har imidlertid lagt seg såpass at interiør planlegging igjen står på timelplanen. Klarer jeg å fortsette med 2-3 gode treningsøkter i uken så tenker jeg at det er et realistisk nivå. Noe annet er å ta seg vann over hodet og da blir det ikke verken nye ullgardiner eller mer oppussing på hytten i år. 

I øyeblikket er prospektet fjell-påske fortsatt fristende. Vinterferie er kjekt fordi dette først og fremst gir anledning til samvær med de søte små (og ikke fullt så små). Skiturer med kakao i vinterferien er imidlertid oppskrytt! Alle som har prøvd dette vet at det handler om å slurpe i seg kakaoen i -12 grader mens tærne er frosne og alle egentlig ønsker seg tilbake til en varm hytte. Nei gi meg en påskeuke med knall sol og hvite vidder! Aller helst så varm at det går an å gå på ski i ulltrøye.  Februar slaps og ditto kulde i byen har jeg ihvertfall fått nok av for lenge siden. Bare en tur med pelsdyrene er et ork om dagen. Vått og grått. 
Gleder meg til påske, men aller helst:
Kom mai du skjønne milde! 


Bilde: Artwood

Bilde: Artwood

Bilde: Artwood

Bilde fra www.herregard.no 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.