Gå til hovedinnhold

Hyttekos og oppussing

Værmessig ble vinterferien bedre enn forventet. Vi har hatt noen fine dager med langrennski på beina og noe godt å spise i sekken. Her på hytten har vi også fått gjort litt nytt.


I en gammel kasse fant fru Muffins denne fine lampen som faktisk er nokså gammel. Den har fått et strøk sølvlakk på for ca 30 år siden da den visstnok var helt sort og stygg etter mange års bruk. Nå har den fått plass over sittegruppen i hytten og der skal den få lov til å henge..Vi har også lagt ned teppe på barnas soverom. Ull teppe som gjør gulvet mykt og godt å gå på. Mannen i butikken mente visst at dette var et rart valg for han sa ."Ehh..Skal dere ha 17 m2 av DETTE?? Altså, DETTE teppet??! Jaja....". Ekspeditøren deler åpenbart ikke fru Muffins sin stilsans (eller mangel på sådan) blir jo alltid litt usikkker når denslags hender. Men jeg hadde "spottet" det eneste ullteppet i butikken så en viss sans for kvalitet må jeg da ha...ihvertfall velger jeg å tro det. Tror faktisk det hele blir nokså pent når ting bare kommer på plass.
Den yngste pelsdotten synes ihvertfall å trives på nytt ullteppe..pent eller ikke


Nå blir det en tur avgårde for å besøke hyttenaboer og hente litt vann. Gleder meg som en unge til vi får vannløsning på plass til sommeren. Jeg irriterer meg litt over at hyttelivet har fått et stressmoment i form av andre hyttefolk som bryr seg med hvilken standard en har på fritisdsboligen sin. FASADE har liksom snik-inntatt hyttefjellet og skapt et mer markert skille mellom "sausekinns-gjengen som troner med cognacen på terrassen" og "skiløperen fra turlaget med slitt annorakk". Når det er sagt er det selvsagt konfortabelt med innlagt vann. Også for hvermansen.

Fortsatt god vinterferie til de som har det nå :)Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.