Gå til hovedinnhold

Hyttekos på boks

På soverommet til ekteparet Muffins står det om dagen ikke mindre enn en kasse full av hyttekos. Eller som fruen liker å si, hyttekos på boks :) Hyttekos på boks kan jo også være små grønne bokser fra Hansa bryggerier, men det er ikke slik kos jeg snakker om denne gang. Dette er jo tross alt en interiørblogg og da bør man som kjent holde seg til tema (Noe som forøvrig kan fortone seg vanskelig nok etter et par-tre bokser med sånn grønn hyttekos ;)

Boksen eller kassen med "det rare i" inneholder ting som er blitt innkjøpt til familiens fjellhytte, men som grunnet tett timeplan ikke har kommet på plass enda. Som dere ser er fru Muffins i høst-modus og kosefaktor er skyhøy.. Her er noe av det som har fått bli med hjem i det siste:

6 stk Menu termokrus "Nordic wool" 

Sengesett med reinsdyrmotiv

som skal se slik ut når det blir tatt i bruk.. bildet ble litt snodig grunnet plastemballasjen.

Fru Muffins GLEDER seg til å sette seg i en stol under dette myke teppet fra HM Home  

Og til slutt, dagens fangst fra Bohus. Bilde 199,-

Og fortsatt har jeg en full kasse med kos. Men resten får jeg vise frem når det en gang kommer på plass.
Fortsatt fin uke til alle dere der ute:)

Klem fra fru MuffinsKommentarer

 1. Å, så mye fint ღ
  Gleder meg til å
  se mer :) Ønsker
  deg en fortsatt
  fin uke, klem fra
  Mette :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kommer mer etterhvert, men kjekkere å vise ting frem i "sitt rette element" om du skjønner. God helg :)

   Slett
 2. Disse "marius mønster" koppene har jeg på hytta også! De er så gode å holde i. Man brenner seg ikke på fingra...noe jeg gjør med Greengate kaffelatte koppene:/ Vi reiser på hytta nå hvert øyeblikk og alle her i heimen er helt klare for en helg på hytta med mye peiskos i kulda:) Blir taco kos ikveld, tv og godterier under varme pelspledd...HERLIG:)
  GOD HELG fra meg til deg:)

  SvarSlett
 3. Takk for det. Og kos deg i pen været som jeg tror gjelder for store deler av Norge denne helgen :)

  SvarSlett
 4. Hei! kan æ spør kor sengesettet e fra? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og beklager litt sent svar..
   Sengesettet ble kjøpt fra nettsiden www.flust.no
   Ser de har fått mange flere motiv å velge mellom siden mitt kjøp :)

   Slett
 5. Kva er måla på det bilde?

  SvarSlett
 6. Hei Stine. Beklager sent svar. BIldet fra Bohus heter "Alaska" og måler 70 x 70 cm. :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.