Gå til hovedinnhold

Pus uten støvler

Hva er det med menn og støvler? Eller tenåringer og støvler for den slags skyld. Hvor ofte ser du noen av disse med gummistøvler på føttene? Når regnet pøser ned i vestlands hovedstaden er det vel lite som er mer fornuftig enn å ta på seg noen lekre støvler??  Selv manneføtter burde kunne kose seg i denslags.

I dag har herr Muffins fødselsdag. Siden mannen i høyden neppe ville kjøpt seg noe utover Viking sine snusfornuftige høye grønne, fikk han disse i gave. Personlig synes fru Muffins at La Crosse sine støveler ligger hakket over Viking i trend-faktor..andre synspunkter på dette?Støvlene er kjøpt på nett fordi utvalget av mannestølver i den jevne skobutikk er elendig. Utrolig nok uttrykte muffins mannen en viss begeistring over disse - helt til han stakk foten nedi. De er supertrange over vristen og må nå sendes en ny tur over fjellet for å byttes med en annen modell. Så nå blir pus (muffinsmannen) uten støvler en uke til..

Muffinsmannen fikk også denne parkasen fra Lexington. God og varm på kalde høst og vinterdager
Egentlig var planen å ta turen innom Bolig & Interiørmessen i Bergen sentrum denne helgen. Fruen er imidlertid veldig forkjølet og har funnet ut at en tur ut i hagen for å plante ned de plantene som ble kjøpt inn på tirsdag (!) blir den lengste aksjonsradiusen i dag. Dessuten striregner det så støvlene blir nok en nyttig gave når de bare blir store nok!

Fortsatt god søndag. 


Kommentarer

 1. herlig lexington jakke!!! Tenker han pus blir stilig i den;)
  Ja det er bare å kaste seg over symaskinen! Jeg har sydd noen år, men jeg er periode-syer;) Pga mye studier og eksamenslesing blir det lite tid med symaskina...men jeg glimter til en gang iblandt når det er bare tull på tv'n på en sen lørdags-kveld:) Jeg har sydd aller mest Tildaer og diverse fra Tilda og masse putetrekk. Dette var min første veske og det gav mersmak:) Kanskje er det noen som får en til jul:)
  Ha en fin dag!! klem Lillan.

  SvarSlett
 2. Herlig jakke og støvler!
  Perfekt nå på høsten:)
  Ha en fortsatt fin søndag:)

  Klem Linda

  SvarSlett
 3. Gratulerer med vel overstått dag til mannen :) Jakke og støvler toppers! Her i huset fikk Poden lange svarte Hunter, kjøpt på Obs'en. Førsteønsket var brune skinnforede Hunter (ridestøvellook) fra Scabal til triple prisen... Personlig foretrekker jeg Le Chameux, er supergode om enn litt døllere. Obs har ofte partikjøp på begge til brukbar pris. Tenåringer barfot i ballerina#converse#parajumpers combo ubegripelig gåte uløst så langt...;o) lykke til med ombytte og go bedring!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.