Gå til hovedinnhold

En plass i solen

Snart er det bare å finne frem de fine plastglassene fra Riviera Maison og finne seg en plass i solen:)
Den nye terassen er snart ferdig og temperaturen er stigende:)


Glass & tallerkener fra Riviera Maison. Superpraktisk med uknuselig servise til uterommet


Det har vært kjekt å følge med på arbeidet etter hvert som tingene har begynt å ta form............

Terassen under konstruksjon. Legg merke til leveggen i front. Denne er nå fjernet og vi har fått en ny og lys
uteplass for lyse kvelder. Bilde kommer...




Helgen har vært kjempefin med bryllupsfest i går. Da vi kom hjem hadde vår fantastiske tømrer overgått fru Muffins villeste fantasier med hensyn til "hjemmesnekret" rekkverk. Klokken 3 i natt sto muffinsparet ute og beundet resultatet. Gjerdet er ikke helt ferdig enda. Vi velger å ikke bruke glass av hensyn til pelsdyret som liker å gni nesen sin mot denslags. Terrassen skal også strekkes lengre bortover, men spørsmålet er hvor mye vi rekker før sommerferien. Oppdaterer dere etterhvert :)



Bildet er tatt på kvelden og derfor ikke av tipp topp kvalitet .





Sånn innimellom når herr Muffins ikke har hjulpet til med terassebygging har han jobbet som skadedyrbekjemper. En trillion humler har flyttet inn i veggen vår på soverommet og fru Muffins har derfor tilbragt nettene i køyeseng på barnerommet. Det summer fortsatt men mindre intenst. Herr Muffins må ut på ny mission i løpet av uken;) Var han ikke fin ? ;)) Knis.



Herr Muffins synes ikke noe om å bli presentert for "hele bloggeverden" og derfor har  han fått en litt
diskret "airbrushing" ;)



Kommentarer

  1. Oi oi oi, her har det virkelig skjedd saker og ting. Så bra dette blir! Her blir det deilig å sitte utover sommeren og så stor plass det ble! Jeg kunne ikke vært mer enig med tanke på glass i rekkverket. Vi var innom tanken om glass på hytten, men av erfaring vet jeg at mine helger ville blitt brukt til vindusvask av hundesnuter, og det gidder vi ikke bruke mer tid på...!:) Så gøy du ville være med på give awayen! Ja Finn Schjøll har jeg stor sans for, både hans arbeid og hans herlige personlighet;)
    Kos dere med resten av pinsen og nyt fridagen!
    Klem Anne Karin

    SvarSlett
  2. Heihei=)
    vi har også slike prosjekter ute,og jeg som helst skulle hatt alt ferdig i går kan fort bli utålmodig,men som jeg ser hos dere-det blir såå bra til slutt=)
    skjerfet er fra Grunt-barnetøy de selger på Reflex.Kjøpte det til mine barn,men det tok jeg tilbake,hihi
    Klem og ønsker om mere varme!!!

    SvarSlett
  3. Hei :)
    Så kjekt med ny terrasse ღ her kommer dere
    til å kose dere masse utover sommeren :)
    Når vi bygde terrasse for noen år siden
    diskuterte vi opp og ned i mente om vi
    skulle ha glass eller vanlig rekkverk.
    Til oss ble det best med rekkverk av tre,
    passet best til huset vårt. Men hadde jeg
    hatt litt anderledes tomt så hadde jeg
    valgt glass... Flotte glass og tallerkener
    fra Riviera Maison ღ Ønsker deg en fortsatt
    fin uke, klem fra Mette

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.

Drømmen ble virkelighet

Omsider ble drømmen om et nytt kjøkken virkelighet.  ☺☺☺ Vi er nesten i mål med prosjektet men en feil ved benkeplaten som er laget av Silestone har gjort at vi måtte re bestille denne. Ventetiden er mange uker. Det gjør at vi heller ikke får satt på endestykket av benkeplaten. Men vi begynner å få et inntrykk av hvordan ferdig løsning blir.  Snøhvit benkeplate i Silestone. Gardinene er fra Ralph Lauren og kjøpt på Finn.no Selv om det ferdige resultatet ikke er på plass enda er det deilig å slippe å leve på en byggeplass. Kan poste noen bilder fra perioden helt uten kjøkken en annen dag.