Gå til hovedinnhold

Back to the 50´s

Plutselig en dag i forrige uke stod det som krystallklart at kjøkkenet i Muffins huset skal få gjennomgå en make-over i nostalgiens tegn!

 Inspirert av filmen Sex and the city2 er det ikke lengre noen tvil om at rosa preppy kjøkkendetaljer heretter står på ønskelisten. Vårt kremfargede smeg kjøleskap og oppvaskemaskin skal få selskap av 
detaljer i 50-talls stil med runde "amerikanske" former :)


Charlottes kjøkken..nå kan jeg bare angre på at vi ikke laget grårutete kjøkkengulv som lenge planlagt..




Denne rosa blenderen selges i forbindelse med Rosa sløyfe aksjonen. En god unnslyldning til å anskaffe noe nytt og pent og samtidig støtte en god sak :)

Spørs om Herr Muffins er enig i at vi behøver rosa Kitchen Aid Maskin når vi allerede har en kremfarget..
Da er det nok lettere å få ham med på å kjøpe litt ekstra stash til maskinen vi allerede har. Denne glassbollen er superpraktisk og litt større enn metallbollen som følger med.



For øvrig oppdaget fru Muffins til sin store glede (nett)butikken Ruth66 med litt av hvert i 50 talls stil. Denne har gått meg hus forbi før, men her skal en ikke se bort fra at det blir noen kjøp. Mye gøyt og lekkert, selv om ikke alt passer inn i Muffins huset. Likte spesielt godt skiltene fra Vespa men her det må nok overveies nøye hva som er fint og hva som er fint, men ikke passer  inn hos oss...Gøy å kikke i allefall :)

Cola skilt fra Ruth66

Kalender fra Ruth 66




I dag pøser regnet ned og det er grått og trist. Muffins familien har bevilget seg en skikkelig time out
og spilt junior GENI, drukket kakao med pisket krem og nå...Harry potter i sofakroken:)

Fortsatt god søndag!

Kommentarer

  1. Det høres kjempe tøft ut! Lykke til med prosjektet. Her regner det også i bøtter og spann i dag. Stikker en tur på hytta for å sette på varmen til innrykket i morgen, for nå er det høstferie, juhuu! Kos dere med søndagen, gjør ingenting om vi unner oss en stille og rolig dag med masse innekos en gang i blant:))
    Klem fra meg

    SvarSlett
  2. Elsker Kitchen Aid produktene og de står øverst på ønskelisten min for tiden. Men tror ikke jeg får gjennomslag for rosa her...hehe!
    Ha en fin søndag!

    SvarSlett
  3. å så kult!Digger den stilen selv,og skulle gjerne hatt skikkelig diner kjøkken;)
    Hva selges blenderen for??
    karin

    SvarSlett
  4. Takk for optimistiske kommentarer på kjøkken planene mine :) Starsathome; Blenderen selges for 2698,- på Kitchn frem til 29.10.11

    https://www.kitchn.no/ProductList.asp?Cat=51&id=24527

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.

Drømmen ble virkelighet

Omsider ble drømmen om et nytt kjøkken virkelighet.  ☺☺☺ Vi er nesten i mål med prosjektet men en feil ved benkeplaten som er laget av Silestone har gjort at vi måtte re bestille denne. Ventetiden er mange uker. Det gjør at vi heller ikke får satt på endestykket av benkeplaten. Men vi begynner å få et inntrykk av hvordan ferdig løsning blir.  Snøhvit benkeplate i Silestone. Gardinene er fra Ralph Lauren og kjøpt på Finn.no Selv om det ferdige resultatet ikke er på plass enda er det deilig å slippe å leve på en byggeplass. Kan poste noen bilder fra perioden helt uten kjøkken en annen dag.